USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Єврорегіону «Буг» допоможуть грішми з ЄС. ФОТО

29 Листопада 2013 08:59
Єдину інформаційну базу сільськогосподарських підприємств Єврорегіону «Буг» створять у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна.

Про це розповіли під час підсумкової річної конференції «Транскордонна капіталізація» Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007 – 2013, що відбулася 28 листопада у Львові.

Як повідомила представниця білоруської сторони проекту Анна Карако, у ньому беруть участь Мінський обласний промисловий союз, партнери з українського боку – Агенція розвитку Єврорегіону «Буг», з польського боку – Асоціація самоврядування Єврорегіону «Буг». Проект стартував з 1 жовтня, тобто стадія реалізації – початкова. Зараз відбулася перша робоча зустріч, мета проекту – створення бази, яка буде представлена друкованим довідником, веб-сайтом та CD-версією друкованого довідника, також організують три міжнародні конференції у Мінську та Бресті.



Проект спрямований на покращення можливостей транскордонного співробітництва на регіональному рівні.

Він, кажуть, дозволить вирішити проблему нестачі або відсутності контактної інформації та інформації щодо профілю діяльності сільськогосподарських підприємств сусідніх країн. Це також сприятиме покращенню співпраці між партнерами господарств транскордонних регіонів, допоможе вирішити проблему відсутності Інтернет-платформи для обговорення проблем сьогодення сільськогосподарських підприємств Білорусі, Польщі та України.

Створення єдиної інформаційної бази з даними сільськогосподарських підприємств, організація міжнародних конференцій з обговоренням проблеми створення та захисту сільськогосподарських підприємств у кожній країні-учасниці, мовляв, призведе до інтенсифікації транскордонного співробітництва фермерів, підприємців та організацій, зацікавлених у транскордонній співпраці, вважають розробники проекту.

Загальний бюджет проекту становить 147 661 євро, триватиме він 16 місяців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus