USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Беркутівці» влаштували видовищне шоу в дитячому таборі. ФОТО

13 Серпня 2013 17:43
Хоч будні правоохоронців мало схожі на свято, бійці спецпідрозділу «Беркут» влаштували для вихованці дитячого табору «Сонячний» грандіозне шоу з показовими виступами і профілактичними бесідами, - інформують у прес-службі волинської міліції.

Як тільки вихователі розповіли дітлахам, що до них у табір приїдуть міліціонери, малеча чекала на гостей з нетерпінням.



Нарешті діждалися. Оченята діток загорілися від одного вигляду службових автомобілів та спецтехніки, яку правоохоронці розкладали.



Заступник начальника відділу – начальник міліції громадської безпеки Луцького МВ УМВС України у Волинській області Володимир Солоненко першим виступив перед багатолюдною аудиторією. Він розповів, що хоч будні працівників міліції завантажені та мало схожі на свято, все одно вони не полишають старань вберегти молоде покоління від земних негараздів у які потрапити молоді дуже легко. Адже у теперішньому світі існує така небезпека, як тютюн, алкоголь та наркотики. Тому, з раннього віку діти повинні знати, яку небезпеку для здоров’я та життя несе алкоголь, наркотики та тютюн.



«Ви ще зовсім юні, але свій вибір повинні робити вже. Чи вирости здоровими, повноцінними людьми, чи піти хибним шляхом, який може погано закінчитися», - наголосив Володимир Володимирович.



Глядачам був продемонстрований документальний фільм про пагубні звички та їхній вплив на дитячий організм. Після перегляду фільму малеча мала змогу задати міліціонерам безліч запитань. Вони стосувалися і кінострічки, і безпосередньо роботи правоохоронців. Та після чергового запитання з натовпу, - «а собачку теж привезли?», вирішили не томити слухачів, а приступити до обіцяного видовищного шоу.

Бійці роти міліції особливого призначення «Беркут» УМВС України у Волинській області продемонстрували прийоми рукопашного бою, тактику затримання злочинців, вміння розбивати плити і палаючі дошки.



Відразу після цього діти побачили втечу псевдозлочинця, якого вже за мить наздогнала і затримала службова собака Бада. Працівники державної служби охорони при УМВС України у Волинській області у складі автомобільної групи затримали втікача та повезли до відділку міліції.



Також Бада продемонструвала малечі свої вміння у виконанні різних команд.



Усіх запросили підійти до виставки оснащення підрозділів міліції. Діти мали змогу побачити зброю, щити, шоломи, бронежилети, які у повсякденній службі застосовують беркутята та посидіти за кермом службових автомобілів ДСО.



Малеча намагалася усе по максимуму випробувати на собі. Приміряли бронежилети та шоломи. Міліцейських експерти провели для малечі майстерклас з дактилоскопіювання власник долонь. Аркуші паперу з відбитками діти обіцяли зберегти на пам'ять.



Зустріч продовжилася дружнім турніром у настільний теніс, вихованці «Сонячного» проти міліціонерів. Маленький переможець отримав приз іграшку-символ волинської міліції бобра Бодю.



Прощаючись із малечею міліціонери помітили у натовпі сумні оченята. Один із малюків засмутився, що не виграв у теніс. Тому що дуже хотів отримати іграшку та подарувати однорічному братику. І, за збігом обставин, у правоохоронців знайшовся ще один міліціонер Бодя, який знайшов свого господаря.

День був цікавим та незвичним, тому дітлахи не хотіли відпускати гостей. Але розуміли, що міліціонерам потрібно поспішати на службу.



На прощання помічниця міліціонерів Бада подала лапу усім бажаючим в знак дружби.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дьодік Показати IP 13 Серпня 2013 22:11
Готують мусорюгенд. Молодці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus