USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Більше половини лучан довіряють патрульній поліції

2 Листопада 2017 18:10
Серед 400 опитаних лучан 225 довіряють новій патрульній поліції та задоволені її роботою.

Про це йшлося 2 листопада під час прес-конференції з представлення результатів проведеного опитування у сфері безпеки Громадською організацією «Центр зростання громад» в рамках проекту «Впровадження паспорту безпеки міста Луцьк, як ефективного способу запобігання злочинності».

Як розповів політолог Тарас Висоцький, з 26 квітня по 20 травня проводилося опитування жителів Луцька задля формування пріоритетів правоохоронної діяльності місцевої поліції.
«Ми старалися охопити якомога більшу територію Луцька. Загальний обсяг вибірки – 400 лучан від 18 років та старші. Більшість людей були позитивно налаштовані щодо проведення цього дослідження. Проте були і скептики», - зазначив Тарас Висоцький.

Так, 50% лучан у своєму районі відчувають себе швидше в безпеці, ніж в небезпеці. Жителі обласного центру Волині не відчувають особливої різниці щодо відчуття безпеки у будні чи святкові дня. 52% лучан вказали, що у районах їхнього проживання є місця, які становлять небезпеку для життя та здоров’я мешканців.

Серед 400 опитаних 225 лучан швидше задоволені новою поліцією, 75 – повністю задоволені, 150 – обрали варіант «важко відповісти». Окрім того, більше 225 лучан скоріше довіряють новій поліції, 80 жителів Луцька скоріше не довіряють новій поліції, ніж довіряють, 75 жителі обласного центру Волині довіряють повністю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучанин Показати IP 2 Листопада 2017 18:56
галіма пі*дьо*!
лучанину до лучанин Показати IP 2 Листопада 2017 19:15
Ну якщо для тебе це брехня, то воно й видно, кацапські матюки так і лізуть, певно злодій, тому й не любишь правопорядок.
Чаво? Показати IP 2 Листопада 2017 19:25
Нова поліція сама стверджує що в них немає професіоналів. Як серед звичайних статистів відчувати себе в безпеці, якщо при любому шоросі вони тікають куди бачать. Дивлячись на результати, таке враження що опитування проводилося серед особового складу.
Допитливий до Чаво? Показати IP 2 Листопада 2017 22:20
Опитування проводилось в онлайн формі через гугл форми. Посилання були майже в усіх групах, пов'язаних з безпекою Луцька: Патрулькою, Муніципалами, громадські об'єднання, різні фонди. А звичайно, якщо ви не цікавитесь подібним, а тільки читаєте загальні новини, то звідки ж вам знати. Ніхто вже нікуди не тікає. Може і на початку Патрулькі це було, але точно не зараз. До того ж, зараз вже і бєркут ходить пішим в підмогу, і туди ж нацгвардійці, тому сили є. Інша справа, що є некомплект, але це не критично, як написали ви. П.С. Особисто проходив опитування, воно довге, детальне, і до силових органів жодного відношення не маю.
Допитливий до Чаво? Показати IP 2 Листопада 2017 22:28
І ще, про професіоналів. Цим гаслом зазвичай прикриваються представники старої гвардії, коли критикують переатестацію, і ніби вона повикидала "дууууже професійних і цінних кадрів". Насправді і зараз є багато професіоналів, як зі старої гвардії, так і з нової крові. Тим більше, поліція - структура по суті нова, в яку було влито багато молодої недосвідченої крові, але зараз це вже змінилось, і продовжує змінюватись. Жодна реформа поліції в світі не йшла швидко, на це уходили десятки років, щоб досягнути стабільного результату. А в нашій, де все нове зустрічає шалений опір старого, це все ще складніше, та повільніше. Але воно йде вперед.
ТТ Показати IP 2 Листопада 2017 22:09
написано як в 1 класі. для чого потрібна паспортизація міста для якогось проекту. знов відмивання європейських грошей. візьміть кількість заяв що поступили по напрямках, ну і далі: розглянуто, відхилено, без розгляду за період з ... по..... порушено терміни розгляду .....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus