USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Бійцям 14-ої бригади з Рівного передали тактичні ліхтарики

5 Листопада 2015 15:10
Волонтери привезли 14-ій бригаді тактичні ліхтарики та продукти.

Члени громадської організації «Вірність Україні та Присязі» зібрали та привезли на передову волонтерську допомогу. Військовослужбовці 14-ої бригади отримали буржуйки, продукти, теплі речі, а також тактичні ліхтарики, необхідні військовим для цілевказань під час нічного бою.

Також члени громадської організації: Володимир Котович, Анатолій Петрищев та Володимир Степанишин об’їхали більшість підрозділів 14-ої бригади, доставивши бійцям посилки з дому.

«Більшість членів нашої громадської організації – бувші «силовики», багато з нас через вік чи стан здров’я не можуть служити в армії, але совість не дозволяє нам сидіти вдома в той час коли іде війна з загарбниками. Совість не дозволяє, вірність присязі», - говорить Володимир Котович.

В день, коли члени організації прибули у Мар’їнку, Анатолій Петрищев мав би святкувати день народження внука. Бійці бригади вітають Анатолія Анатолійовича з святом.

Члени громадської організації допомагають українським військовим з перших днів війни. За цей час побували у більшості підрозділів, які знаходяться на першій лінії оборони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus