USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Бійцю з Волині, який втратив ногу, потрібен якісний протез

2 Березня 2016 18:48
Святослава Прадоша нещодавно привезли з госпіталя у рідне село в Турійському районі майже без лівої ноги. Постраждав боєць на сході у підлаштованій сепаратистами ДТП.

Сім’я не має можливості придбати йому якісний протез. Про це пише у Фейсбуці волонтерка Віра Гаврильців.

«На похороні Романа Остап’юка з Турійського району підійшла до мене як до волонтера жіночка з проханням, щоб я навідалась в сім’ю, де недавно привезли з госпіталя бійця майже без лівої ноги. Звичайно, я не могла не погодитись і не навідати воїна. До того ж, судячи з усього, сім’я Святослава Прадоша і так дуже бідова й потребує допомоги».

Як пише Віра Гаврильців, 18 жовтня 2015 року на 38-му кілометрі траси Новоайдар–Сєвєродонецьк сталася страшна дорожньо-транспортна аварія - в автомобіль КрАЗ-6322, який повертався з військовослужбовцями з навчань, влетів завантажений вугіллям цивільний автомобіль КАМАЗ. Святослав вивернув кермо – врятував 28 солдатів. Четверо загинуло. А Славкові пощастило – поряд була швидка, і лікар від Бога зміг врятувати йому хоча б одну ногу.

«Цей чоловік і батько двох дітей заслуговує принаймні на якісний протез та ліпші умови проживання.

Картка 4149 4978 3532 0443 Приватбанк, Прадош Святослав», - йдеться у дописі.

ВАЖЛИВО!!! Святослав і його діти і дружина потребують молитви і милосердя!!!!!!Kateryna Kukharenko "Цілий тиждень я дум...

Опубликовано Вірой Гаврильців 22 февраля 2016 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
11 Показати IP 3 Березня 2016 10:00
і це що нормально...........що прийшов без ноги а тепер попрошайнічає......він там у першу чергу захищаб те розжиріле бидло яке керує державою разом з народними депутатами.....де його захищеність???...і це всіх таке чекає хто повернеться з ато інвалідом..нікому тоді ви не потрібні...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus