USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Близько 10 тисяч волинян отримають повістки про мобілізацію

27 Червня 2015 22:20
Шоста хвиля мобілізація, яка стартувала 19 червня, набирає обертів Ситуацію з мобілізацією на Волині обговорили під час засідання ради оборони області. Про це повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

Безпосередньо про хід шостої хвилі мобілізації поінформував тимчасово виконуючий обов'язки військового комісара обласного військового комісаріату Роман Кулик. Тож завдання для Волині – 1 тисяча 461 військовозобов’язаних, із яких – 123 офіцери. Окрім того, нині ремонтують 7 одиниць техніки.

"Пріоритет надається тим громадянам, які проходили військову службу, які добровільно зголошуються йти захищати Батьківщину, й тим, які тимчасово не працевлаштовані", – розповів Роман Кулик.

Військові комісари запланували оповістити 9 тисяч 641 особу. Нині оповіщено лише 942 військовозобов’язаних. А на медичний огляд з’явилося 244 чоловіки. Якщо ж говорити у розрізі районів, то непогані результати на Любешівщині та Манневиччині, де й раніше констатували виконання мобзавдань. Є зрушення і у Любомльському та Шацькому районах.

ЧИТАТИ ЩЕ: 6-А ХВИЛЯ МОБІЛІЗАЦІЇ: УЖЕ ПРИЗВАЛИ СТУДЕНТІВ, ВЧИТЕЛІВ, ЧИНОВНИКІВ, ДЕПУТАТІВ

Не оминули й питань, що стосуються роботи військово-лікарських комісій. Вислухавши доповіді начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації Ігоря Ващенюка та заступника начальника відділу мобілізаційно-облікової роботи облвійськкомату Геннадія Лічмана, Володимир Гунчик наголосив: очікує максимального сприяння й постійного контролю за роботою військово-лікарських комісій з боку голів райдержадміністрацій.

На завершення засідання зачепили тему строкового призову. План волиняни виконали на 100% й до військових частин виконувати громадянський обов’язок відбуло 480 військовозобов’язаних. Варто наголосити, що строковиків, а на цьому особливо акцентували під час засідання ради оборони, не скеровуватимуть у зону АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Анонім Показати IP 27 Червня 2015 23:57
що це за війна, якщо порошенко до сих пір не продав і не закрив свій завод в Росії? на словах він ніби то верхновний головнокомандувач, а на ділі - платить податки у російський бюджет із якого фінансується російська армія. чому він своїх дітей на могилізацію не посилає? де обіцяні зміни на краще та безвізовий режим із евросоюзом? вже більше року пройшло із моменту його обрання президентом україни.
Анонім до Анонім Показати IP 27 Червня 2015 23:59
крім того, він обіцяв, що служити будуть тільки добровольці і що зарплата у солдатів буде 1000 гривень в день: https://youtu.be/xPRWqBuUdog
Бонд до Анонім Показати IP 28 Червня 2015 10:12
А ви звернення дивіться і вірте далі...:)
Анонім Показати IP 28 Червня 2015 00:03
Депутати, хто зголошується до війська?!
Анонім до Анонім Показати IP 28 Червня 2015 04:19
гузь, данильчук - чому в тилу ховаєте свої зади, чому не на передовій? чи ви тільки проти безоружного беркуту воювати герої?
123 до Анонім Показати IP 28 Червня 2015 09:25
як би беркут з ними воював, то за ніч всі вони були б в стиру по течії, а славні гузь, пирожик, данильчук та решта шушери при пучі добрі грошенята зловили і далі людейдурять
007 Показати IP 28 Червня 2015 08:39
розвели НАРОД як котят
07 до 007 Показати IP 28 Червня 2015 09:24
Нащо даєшся на розвод? Кожний має те, що заслуговує.... Парадокс.., але... факт.
золотий батон Показати IP 28 Червня 2015 10:00
Нищие, голые и голодные - теряют способность к сопротивлению. Практика отработанная во всех концлагерях!
конрад Показати IP 28 Червня 2015 10:44
классно))) тех, кого выбрал майдан, гнет всю Украину! Ешкин кот, что это делается, европейцы??? Задайтесь вопросом - чего они хотят?
Екскурсовод до конрад Показати IP 28 Червня 2015 12:25
Казали на майдані було 300 тис. чол., от вони нехай ідуть і воюють за своїх.
ЗУПИНІТЬ ВІЙНУ ! Показати IP 28 Червня 2015 11:08
Зненавиділа горе-політиків України і Росії. Кого ми вибирали і вибираємо 24 роки ... Вовки в овечій шкурі, а не влада Росії і України. Два сусідніх народи кров проливають. За що і навіщо ...!? Хто в тій дурній війні буде переможений ... Пекло в Україні ! Діти сироти , жінки вдови, батьки втрачають дітей молодих, тисячі переселенців , тисячі вбитих мирних жителів, зруйновані хати і будинки на Сході України . Нелюди політики, депутати і Президенти ДВОХ СУСІДНІХ КРАЇН ! Заради наживи і грошей ця війна олігархам потрібна! Смерть кругом, кров і поранених людей багато .Горе-політики і олігархи хочуть війни. Всьому світу наплювати на те, що на Україні проливається кров, каліки і люди без житла ! Ще так ніхто і ніколи не керував державами !!! Схаменіться, вибрані ж нами, ( а в більшості без нас) політики - "добрі" !!! БОЖЕ, спаси Україну і її людей. Миру Україні, терпіння і мудрості українському народу .
Хлоп до ЗУПИНІТЬ ВІЙНУ ! Показати IP 28 Червня 2015 11:38
Добре написали. Немає чого нам надіятись на Захід і підтвердження нам цьому це Друга світова війна. Ще в ній всі європейські політики показали свою мякість, політику "потуранню агресору". Тоді все було так само, гучні заяви "поляки ми з вами", засудження дій Німеччини і СРСР, але тільки на словах. Європа нам нічим не допоможе. Єдиний варіант це що США все-таки дасть нам летальну зброю. Надіятись треба тільки на нас самих, так завжди було і буде.
Так до Хлоп Показати IP 28 Червня 2015 15:18
Дасть зброю? Купуйте! А раша буде на це вільно споглядати?:)
Хлоп до Так Показати IP 28 Червня 2015 17:20
Так, де тоді ту зброю взяти, коли власної нема?
Українець Показати IP 28 Червня 2015 11:35
Така чисельність кадрових Збройних Сил, Міліції,Національної гвардії і СБУ держави - чомусь не може провести антитерористичну операцію ??? А " хвилі - волни " = ненавчених і у віці мобілізованих повинні це зробити - блеф і абсурд !
Хлоп до Українець Показати IP 28 Червня 2015 11:39
Та серед цих працівників половина вже учасники бойових дій, завдяки "липовим" відрядженням в АТО.
факт Показати IP 28 Червня 2015 11:50
За пів-року і за ті гроші що виділили з бюджету (90 млрд.) вже можна було професійну армію зробити, а не хочуть!!!
АТОшник Показати IP 28 Червня 2015 11:53
Де обіцяна 1000 в день у зоні АТО?! А не уточнюють, що зона АТО якщо перебуваєш у Донецькій та Луганській областях - дурять!!!
мобілізований 4 хвил Показати IP 28 Червня 2015 12:01
Незрозуміло, чому 10 тисяч, помножити на 24 області це що 240 тисяч
Я вам наслужу, я Вам Показати IP 29 Червня 2015 11:56
А циганів, грузинів, вірменів, євреїв Військові комісари запланували оповістити ...На медичний огляд з’являться ці хлопці ? Це такі люди, що з вареної крашанки курчат висидять !
Українці Показати IP 29 Червня 2015 12:04
Будь не лише сином свого батька, а й сином свого народу ! Громада-велика людина !
Андрій батАйдар Показати IP 30 Червня 2015 00:04
що не стаття то все люди жаліються і плачуться))) слухайте а що казати тим що пішли ще в березні 2014 року і по даний час воюють??? ви бачили хочаб одного хлопця який пройшов цю війну і плакався? більшість з них по першому сигналі не дивлячись ні на шо підуть бити ворога а ті хто плачуться що вони не досипали не доїдали так вони в зоні бойових дій і не були відсиділись в харківській чи дніпропетровській облсті. На даний час Донбас це хвороба для України а любу хворобу потрібно оперативно і якісно лікувати. Тут на Донбасі не всі вже такі погані як про це говорять, багато людей нас підтримують вони і на далі хочуть жити в Україні а не в віртуальній республіці. Кардинальних дій влада стосовно Донбаса тоже не може зробити так як є дуже багато мирних жителів за якими як за щитом ховаються вороги, є багато полоненних якими тоже прикриваються вороги. Кожному в цьому житті вирішувати хто він і куди іде і тільки Бог знає правильно він поступив чи ні. Тож перш чим щось писати когось лаяти подумайте що ви зробили для себе для своєї сімї своєї родини свого краю своєї Батьківщини. Все в ваших руках, хочете жити краще боріться за це

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus