USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Близько 600 мішків сміття зібрали під час толоки в «Дубовому гаю»

20 Квітня 2018 15:42
Рекордною видалась цьогорічна толока у сквері «Дубовий гай» в Луцьку, що у районі ЛПЗ. Тут на прибирання вийшли учні шкіл і училищ, місцеві мешканці, активісти та депутати.

Прибирання цього скверу вже переросло у добру щорічну традицію.

Одним із організаторів заходу вкотре став депутат району ЛПЗ Євгеній Ткачук, забезпечивши учасників приладдям для прибирання, мішками для сміття й рукавичками. До організації та проведення толоки долучилися депутат Луцької міської ради, радник міського голови Ігор Поліщук, депутати Вікторія Побережна, Микола Романюк і Костянтин Петрочук, а також Віталій Ляцевич і активісти партії «УКРОП».

Мішків для сміття було придбано 500 штук, але цього виявилося замало, тому Євгеній Ткачук закупляв мішки додатково. Велика кількість учасників сприяла тому, що переважну більшість території парку очистили за кілька годин.

«Прибирання скверу «Дубовий гай» сьогодні вдалося на славу! Організовую толоку вже дев’ятий рік поспіль і приємно, що кількість учасників постійно більшає, – розповів Євгеній Ткачук. – Зібрали близько 600 мішків сміття, а учасників прибирання прийшло дуже багато, тому впоралися швидко. Дякую усім, хто розділив нашу традиційну акцію. Зокрема вдячний учням і колективу шкіл №20, 24, колективам дитячих садочків №22 і 23, студентам Луцького вищого професійного училища, студентам інших навчальних закладів, депутатам Луцької міськради, працівникам ЖКГ й усім мешканцям нашого району, які знайшли час, можливість і бажання навести порядок у сквері. Щиро вдячний за організацію чаювання й бутербродів для всіх учасників акції. До речі, участь в таких заходах не тільки оновлює Луцьк, але і додає гарного настрою. З року в рік проводимо толоки у цьому парку і, на жаль, з року в рік сміття не меншає. От якби, окрім прибирання, ще й навчити багатьох відвідувачів скверу прибирати за собою. Бо ж чисто там, де не смітять».

Завершилася толока чаюванням, смакуванням бутербродів і приємним спілкуванням на природі.

«Цьогоріч ми організували одну із наймасштабніших толок у Луцьку, провели широку інформаційну кампанію, щоб долучити до прибирання рідного міста якомога більше людей, – зауважив Ігор Поліщук. – Приємно, що толока переростає у своєрідне свято чистоти і з року в рік збирає все більше учасників, які вболівають за чистоту рідного міста».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
К.лучанин Показати IP 20 Квітня 2018 16:29
Та чого ж , весело живемо від ТОЛОКИ до ТОЛОКИ! Насмітимо , потім прибираємо . на наступній ТОЛОЦІ треба буде вже 1000 мішків.
! до К.лучанин Показати IP 20 Квітня 2018 17:42
А ти менше гадь, в тому числі в інтернеті, чистіше й буде!
К.лучанин до ! Показати IP 20 Квітня 2018 21:37
ГАДИШ ТИ !!! Я той район знаю. І не хами , навіть в інтернеті , бо від твоїх слів розумнику аж через монітор дурно пахне. Ти подивишся , що в цьому гарному ДУБОВОМУ ГАЮ буде через 1-2місяці після прибирання від відвідувачів. КУльтура наших людей себе проявить!
Я Показати IP 20 Квітня 2018 18:01
Гелік нормальний , студенти чи активісти приїхали?)))
Chille Показати IP 20 Квітня 2018 19:03
Був сьогодні там. Скажу вам чисто сквер весь в мусорі від пластикових стаканчиків до підгузників і шприців і ще найшли близько 10 водних, а так і бутилкі від настойкі глоту(бояришнік).
Степан Показати IP 21 Квітня 2018 07:56
Жив у цьому районі. Працівники підшипникового заводу працюють в три зміни. Зранку, в обід і ввечері після роботи бухарі беруть спиртне, їм на базарчику нарізали закуску... Ніколи не бачив щоб сміття виносили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus