USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Болард у Старому місті пошкодив 3 автівки

22 Серпня 2016 20:29
Болард або «рухомий» стовпчик, який покликаний регулювати потік транспорту, пошкодив три автівки, зокрема і автобус з поляками, які завітали цими вихідними до Луцька.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Нагадаємо, перед Днем міста у Луцьку на вулиці Братковського встановили обмежувачі руху. Проте, проїзд не убезпечили: не встановили "лежачого поліцейського» і попереджувальної таблички, аби мешканці були поінформованими або обережнішими. Більше того, система працювала у тестовому режимі. Такі заходи безпеки коштували 3 водіям пошкодженнями автівок.



Своєю чергою, зі слів очевидців, система обмежувача заклинила. "За 2 дні болард пошкодив 3 автівки, зокрема і автобус. Виставлений надто малий час, датчик працював з перебоями. Болард заклинив, сам по собі піднявся", - зазначили водії-очевидці інциденту.



Нагадаємо, що вчора заступник міського голови Сергій Григоренко заявив, що болард виламав автобус, який проїжджав вулицею. Ймовірно, йдеться саме про автобус з поляками.

«Система регулювання руху транспорту працює поки у тестовому режимі. Окрім, власне, боларду тут має бути «лежачий поліцейський» і попереджувальна табличка. Невдовзі усе це буде встановлено і обмежувачі руху працюватимуть коректно», - запевнив чиновник.

Як прокоментував ситуацію технічний директор «Ельбе УА» Костянтин Пастухов, яка встановлювала болард, висота автобуса дозволяла проїхати без перешкод. "Можливо, водій надто повільно їхав. Нам пошкодили болард. Ще одна автівка влетіла, мабуть, тому, що водій дуже поспішав", - прокоментував директор.

З його слів, пошкоджений болард уже відремонтували. "Змінили режим - болард затримуватиметься довше. Провели роз'яснувальні роботи з місцевими. Невдовзі обіцяють встановити табличку, на місці працюватиме поліція", - додав Пастухов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
127 Показати IP 22 Серпня 2016 21:03
Обезьяны с гранатой.
Gastello Показати IP 22 Серпня 2016 21:17
Українське суспільство: зміни, що відбулися за 25 років http://goo.gl/Jh93oB
Лучанин Показати IP 22 Серпня 2016 21:29
В нас як завжди все робиться через заднє місце!!!Спочатку потрібно було встановити поперджувальну табличку і лежачого поліцейського,а потім вже накінець встановлювати стовпчика!Але все зробили навпаки!Чим вони думають-явно що не головою!А тепер мають пошкоджені стовпці!А їх потрібно лагодити!А це додаткові витрати!А цього можна було б уникнути, якби думали б тим чим треба!Навіщо було ставити водієві автобус над болардом???Відїхав би дальше і болард залишився б неушкодженим!
Микола до Лучанин Показати IP 22 Серпня 2016 23:44
Боллард без систем безпеки використовують виключно в присутності оператора!
мешканка Показати IP 22 Серпня 2016 22:20
Я живу в Старом Городе. Никто нам даже не сказал,что будут ставить эту *рень. Все жители против. Но наши чиновники нас не слышат!!!!!
лучанка до мешканка Показати IP 22 Серпня 2016 22:37
дуй в Рашку
СС до мешканка Показати IP 22 Серпня 2016 23:18
Ей-ей, стаяначка... Що значить "все"? Не потрібно розписуватись за усіх мешканців старого міста! Хто хотів знати про це той знав.
Микола Показати IP 22 Серпня 2016 23:33
Бідна Ельбе, після откатів, не вистачило грошей на системи безпеки: індукційну петлю чи дешеві фотоелементи!
Лучанин Показати IP 23 Серпня 2016 22:02
Засунути б той болард в одне місце тому хто його встановлював. Пошкодили чуже майно - автобус і автівку, хто буде відшкодовувати?
юзько пилсудськый Показати IP 23 Серпня 2016 22:23
Пусть радуются,что просто "повредили", в 1943 их ср...., прошу прощения дупой на кол сажали, и правильно делали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus