USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Борис Клімчук - не лідер громадської думки в Україні. РЕЙТИНГ

4 Серпня 2013 11:00
Хто сьогодні найбільш популярний серед українських голів обласних державних адміністрацій, з’ясували аналітики журналу для інвесторів «Україна сьогодні: finanso.net».
Рейтинг популярності українських голів облдержадміністрацій складали на підставі двох показників:
- кількість запитів «ім'я-прізвище голови обласної державної адміністрації» у пошуковій системі Яндекс за місяць;
- кількість згадок за місяць про голову ОДА в електронних ЗМІ і інформаційних агентствах.

Згідно з результатами, аналітики видання визначили найбільш популярних у липні українських губернаторів.
Першу позицію у рейтингу зайняв голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін - 604 запити у пошуковій системі Яндекс за місяць.

На другому місці – Анатолій Могильов, Голова Ради міністрів Криму, 555 запитів.

Третій ступінь у рейтингу популярності серед голів облдержадміністрацій - Дмитро Колесніков, який представляє Дніпропетровську область. 473 запити в пошуковій системі Яндекс за місяць.

А голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук посів лишень 17 сходинку рейтингу: 83 запити на його ім’я у пошуковій системі, і лише 38 згадок про нього у стрічці новин цієї пошукової системи за липень.

У повідомленні йдеться, що піар голови облдержадміністрації - це не лише процеси «просування» у владі чиєїсь кандидатури, а комплекс конкретних дій, спрямованих на зміцнення зв'язків державного апарату з громадськістю. Адже чим прозоріше діяльність державних службовців, і чим частіше з'являється достовірна інформація про зміни, що стосуються бізнесу і громадськості, тим лояльніше українці ставляться до усього державного апарату, і тим простіше держслужбовці прорахують реакцію українців на ті або інші зміни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 4 Серпня 2013 11:23
Обласна Рада є головною владою на Волині. А Клімчук звичаний клєрк,бугалтер ,що розподіляє державні кошти.
кгб Показати IP 4 Серпня 2013 11:44
найшли рейтинг. то й добре, що не шукають по яндексах прізвище керівника, та ще області. є програма на тиждень в ода - всі можуть прочитати і знають, де пан начхальник. а завтра волинске телебачення з аверсом все розкаже і покаже. так що наш борисе петровичу, не переживайте, рейтинг ваш вседно найвищий.
А ндрій до кгб Показати IP 4 Серпня 2013 14:02
Шановний КГБ,Ви влучно зауважили статус керівника ОДА-НАЧХАЛЬНИК.Тут Вам респект.Але чому зразу після цього бігти,щоб лизнути те місце де спина міняє свою благородну назву?Ви непослідовні...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus