USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.90

Боєць 51-ої ОМБ відмовився від закриття справи проти нього

26 Жовтня 2016 15:16
Відбувся черговий суд над бійцем 51-ої блигади молодшим сержантом Олександром Хвасом, якого звинувачують у самовільному залишенні військової частини, - повідомив правозахисник Василь Нагорний.

Сьогодні, 26 жовтня, військова прокуратура клопотала про закриття справи за статтею 48 (за зміною обстановки). Олександр не погодився і попросив суд не закривати справу.

"Я не вчиняв СЗЧ та злочину, а тому, мене немає за що звільняти від кримінальної відповідальності", - переконує боєць.

Суд виніс відповідну ухвалу про відмову в закритті кримінального провадження, оскільки боєць хоче встановити, що він не вчиняв будь-якого правопорушення. У зв'язку з цим наступний суд над бійцем відбудеться 22 листопада о 10 годині.

Як зазначив Нагорний, усі документи по 51-ій бригаді (частина А2331, В3938) або знищені, або знаходяться в держархіві Міноборони (які знищені, а які в архіві невідомо). "Тому, суд задовольнив клопотання - звернутись до Міноборони про витребування цих документів, але є підозра, що їх не було і не має", - запевняє він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus