USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.85 10.10

У Луцьку показали романтичну комедію за участю Ольги Сумської

26 Квітня 2017 10:51
Французьку п’єсу про любовні перипетії, за участю Ольги Сумської та Віталія Борисюка, показали в Луцьку.

У драмтеатрі міста 25 квітня лучани мали можливість насолодитися виставою «Боїнг-Боїнг», яка увійшла до «Книги рекордів Гіннеса» як іноземна комедія, котру найчастіше виконували на закордонних сценах.

Головні ролі в п’єсі зіграли Ольга Сумська, Віталій Борисюк, Марина Ягодкіна, Георгій Хостікоєв, Христина Сінельник та Аліна Безуханич.

Головна дія картини відбувається в паризькій квартирі, не покидаючи яку, «можна відвідати будь-яку країну». Усе через те, що її власник одночасно крутить романи із трьома чарівними жінками: француженкою, американкою та німкенею.


Його обраниці – стюардеси авіаліній відповідних держав, завдяки чому чоловікові вдається проводити час із кожною окремо, адже, коли одна відлітає в рейс, друга знаходиться в небі, а третя приземляється.


Вдало пристосувавши своє життя під розклад прильотів і відльотів, ловелас, однак, як зазвичай це буває, потрапляє в досить незручну ситуацію, коли до нього одночасно прибувають всі три кохані – усе через новий літак, який суттєво скоротив тривалість польотів.

Розібратися із усіма пасіями йому допомагають старий товариш і домашня працівниця.


Незважаючи на низку критичних і комічних випадків, у кінці на глядачів чекав хеппі-енд: усі герої віднайшли своє кохання.

Лучани досить тепло зустріли виставу: протягом усього дійства сміялися та гучно плескали в долоні, реагуючи на вдалі висловлювання акторів. Не вгавали бурхливі оплески й упродовж фінального танцю виконавців під запальну французьку пісню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
питання Показати IP 26 Квітня 2017 11:22
А чому ніхто не бойкотував цю виставу і афтограф-сесію артистів? Чому така вибірковість? Сумська активно знімається у фільмах, серіалах у Росії, а в нас лише Потапа, Лободу, Полякову... та інших "пресують",! Чому? Чим Сумська від них відрізняється?!
лучанка Показати IP 26 Квітня 2017 12:29
щось задуже багато вільних місць!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus