USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бойові стрільби бійців 14-ї бригади перед відправленням на схід. ФОТО

23 Липня 2015 13:32
Перед відправкою у зону проведення антитерористичної операції cолдати 14-ї бригади (в/ч В 0259) проходять навчання на полігоні Рівненського учбового центру.

22 липня 2015 року третій батальйон частини відбув бойові стрільби з стрілецької зброї та гранатометів. Солдати відстрілялись на відмінно й готові зустріти ворога вогнем.

Про це розповів прес-секретар 14 механізованої бригади, - інформує «Буг».

Кожен солдат батальйону має власну зброю, яку пристрілює, за якою доглядає, з якою поїде на схід. Він знає «характер» свого автомата, що дозволяє вести вогонь більш ефективно.

Результати стрільби з зброї, до якої військовослужбовець звик, завжди вищі – повідомив заступник командира третього батальйону В 0259 Олександр Батеньков.

Наразі військові не відчувають нестачі боєприпасів і мають можливість гідно підготувати солдатів та офіцерів до несення служби у зоні бойових дій.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus