USD 39.85 40.08
  • USD 39.85 40.08
  • EUR 39.85 40.08
  • PLN 9.85 10.00

Брати Клички луцькому школяреві профінансували «Школу успіху»

19 Листопада 2013 12:51
Семикласник школи №1 Віталій Цицик провів літні канікули в «Школі успіху» Фонду братів Кличків. У цьому освітньому проекті взяли участь 150 підлітків з України, США та Казахстану. Протягом двох тижнів вони працювали на радіо, знімали телепрограми, відвідували майстер-класи та ходили в туристичні походи.

Віталій щоранку прокидається о шостій, щоб пробігти 3 кілометри, відвідує гуртки малювання і бальних танців, добре грає на гітарі, про що свідчать його перемоги на міжнародних музичних конкурсах, - інформує Волинь-нова.

«Аби чогось досягнути, треба захотіти і не лінуватися», - вважає хлопець.
Про конкурс він дізнався ще минулого літа від бабусі, яка побачила оголошення в газеті. Тоді теж зголосився до участі, але не пройшов відбору. Через рік знову спробував - мав серйозніші наміри і більше творчих напрацювань. Спочатку написав мотиваційний лист, потім відбулася співбесіда по телефону - і потрапив до «Школи успіху».

Тут слухачі навчалися за 10-ма напрямами, серед яких наш земляк обрав журналістику. Він слухав лекції відомих українських зірок та спортсменів, телеведучих новин і розважальних передач. Особливо сподобались уроки зірки «Світського життя».
«Найбільше запитань поставив Каті Осадчій, - усміхається. - Вона була найвідвертішим і найщирішим лектором. Охоче ділилася досвідом, розповідала про себе, давала професійні поради», - розповідає лучанин.

Навчання відбувалося в оздоровчому таборі «Джерело», що в містечку Буча на Київщині. Для ранкової розминки кілометр пробігали до стадіону. Спеціально до приїзду Віталія Кличка вчили його фірмову зарядку «Кличко».

«Як приїхав боксер, то ми виконали вправи швидше за нього», - згадує хлопець.

Каже, що і в Луцьку займається фірмовою фізкультурою, аби бути таким же сильним, як знаменитий тезка. У школі Кличків краще збагнув, чого хоче в житті.
«З дитинства люблю оповідати історії, запитувати, нотувати. Зараз дописую у шкільну газету «Гроно». А в таборі працював і репортером, і телевізійним оператором, і ведучим. Усвідомив, що хочу присвятити себе професії журналіста. Повернувся додому зовсім іншою людиною. Зрозумів: якщо перебороти страх, то можна досягнути набагато більше, ніж здається на перший погляд», - говорить юний журналіст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Данік Ковальчук Показати IP 19 Листопада 2013 20:40
привет вєталь)))ти красавчік)відома особа на весь світ!!!!як круто мати такого однокласника)))успіхів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus