USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Частина депутатів «втекла» з сесії Луцькради

29 Листопада 2017 18:18
Частина обранців громади від фракцій БПП «Солідарність», «Народний контроль», «Свобода» та «Самопоміч» не долучилися до розгляду земельних питань Луцькою міською радою під час засідання сесії 29 листопада.

Зокрема, депутат Євгеній Ткачук звернув увагу на те, що під час розгляду окремих питань представники, зокрема, «Самопомочі» та «Народного контролю» гальмують проведення засідання, тому одну сесію, на порядок денної якої внесено понад 100 питань, просто неможливо провести за один раз.

«Вони кричать про важливі для лучан сфери, натомість під час розгляду земельних рішень, надзвичайно важливих «людських» питань, ідуть із зали засідання», – акцентував Євгеній Ткачук.
Та закликав донести до громадськості факти роботи окремих депутатів, аби виборці могли належно оцінити їхні обіцянки під час наступних виборів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Жора Показати IP 29 Листопада 2017 20:35
Кожна курка гребе пидсебе и все а люды як ничого немалы так и немають

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus