USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Частина лучан - вже два дні без світла

1 Серпня 2013 13:16
Мешканці будинку на проспекті Соборності, 32, у Луцьку, уже два дні без світла. Їх будинок один із тих, де електроенергія відключилася через стихію, що два дні тому вирувала в місті, інформує «Комунальний патруль».
У редакцію видання зателефонував лучанин і розповів, що з учорашнього дня весь будинок відключений від електромережі, а електриків так і немає.
Річ у тім, що спочатку зникло світло у третині будинку. Майстер із «М.Ж.К.» полагодив електромережу. Проте, через декілька годин після цього, зі слів мешканця, світло знову зникло, тільки вже у всьому будинку.
«Ми до 24 години чекали аварійку. Всю ніч не спали. О 5 ранку зателефонував в диспетчерську, щоб дізнатися чому ніхто не приїхав? А мені відповіли, що «їм і так вистачало роботи»», - розповів чоловік.
Також він повідомив, що фахівці електрощиток намагалися полагодити. Але працювали вони без спеціального ізолюючого ковбика та не відключали світло взагалі, тобто, лагодили піддаючи своє життя ризику.
Журналісти видання теж зателефонувати в диспетчерську «Волиньобленерго». Але жодної відповіді не отримали, адже слухавку ніхто не взяв. А тим часом мешканці будинку на проспекті Соборності, 32 і досі без світла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВАлік Показати IP 1 Серпня 2013 14:03
Оце влада. При проблемах бачимо яка влада. А не при святах . Як гості приїзджають то у нас все гарненько. А як лучани живуть нікого не цікавить. Там, де не оплачують за квартири то вони швидко квартиру заберуть. А там де люди сидять без світла, дахи протікаю майже по всьому 33 -му районі і садочки і тому числі - ТО ЦЕ ЛЮДИ САМІ ПОВИННІ РОБИТИ. ТО ДЛЯ ЧОГО платити за послуги і за ЯКІ ПОСЛУГИ??? ПРОСИНАЙТЕСЬ ШАНОВНІ ВЛАДЦІ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus