USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Через напад на активіста сотня людей в Одесі вийшла на протест

23 Вересня 2018 16:36
В Одесі близько сотні людей вийшли на протест через напад на активіста, керівника міської організації партії «Сила людей» Олега Михайлика.

Про це повідомляє Громадське з місця подій.

На акцію під будівлю головного управління поліції Одещини вийшли місцеві активісти, однопартійці Михайлика та небайдужі громадяни.

Вони вимагають відставки керівників поліції та прокуратури області, а також вимагають від правоохоронців ефективно розслідувати напади на активістів та назвати замовників і виконавців.

Присутні під будівлею ГУ Нацполіції вимагали, аби до них вийшов керівник органу Дмитро Головін, однак його заступники кажуть, що того немає на місці.

Голова одеської організації партії «Сила людей» Ігор Бичков пов’язав напад на Михайлика з його діяльністю.

«Це однозначно пов’язано з позицією Олега. Він говорив дуже неприємні речі для міської влади. Також виступав проти силовиків. Певно, Олег став для них таким незручним, що вони пішли на це», — сказав Бичков та додав, якщо інші напади на активістів були з метою залякування, то Михайлика намагалися вбити.

Увечері 22 вересня в Одесі стріляли в активіста, керівника міської організації партії «Сила людей» Олега Михайлика, він потрапив до лікарні у важкому стані.

Очільник поліції розповів, що слідство розглядає декілька версій нападу, зокрема пов'язані з громадською і журналістською діяльністю Михайлика. У політичній партії «Сила людей» заявили, що за нападом на її члена, одеського активіста Олега Михайлика стоїть місцева влада Одеси.

Станом на ранок 23 вересня Олег Михайлик прийшов у лікарні до свідомості. Його готують до операції. У лікарні Михайлику надали охорону.

До розслідування нападу на Михайлика долучили СБУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 23 Вересня 2018 17:03
за будинок профсоюзів вони нічого не говорять?? тільки ниють коли бють їх подельників (побратимів)?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus