USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Через статус у Facebook британку звільнили

7 Квітня 2011 17:50
Співробітницю британського банка Lloyd звільнили після того, як вона на власній сторінці у Facebook написала саркастичний коментар про багатомільйонну зарплату свого начальника.
Спеціаліст кадрової служби Lloyds Banking Group Стефані Бон обурилася, дізнавшись, що новий виконавчий директор Антоніо Орта-Осоріо заробляє 13.5 млн фунтів стерлінгів, або $ 21 млн, на рік, повідомляє gazeta.ua .
На своїй стіні у Facebook вона написала: «Новий директор LBG отримує 4 тис. фунтів стерлінгів щогодини, а я - 7. Це справедливо».
Дізнавшись про написане, керівництво банку звільнило Бон.
«Не можу повірити, що зі мною вчинили так жахливо за те, що я лише спілкувалася з моїми приятелями у неробочий час. Я саме пила каву з друзями, коли по новинах передавали цю інформацію (про заробіток Орти-Осоріо. - ред.) і приблизно за декілька годин потому змінила статус. Якщо у мене є власний погляд, я пишу про це, бо не думаю, що мої друзі зрадять мене», - розповіла вона.
За її словами, вона не зробила нічого поганого, адже не оприлюднила секретну інформацію.
Lloyds Banking Group нині перебуває у глибокій кризі. Попри це, керівництво вирішило розщедритися на мільйонну зарплатню Орті-Осоріо, щоб переманити його з іспанського банку Santander.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus