USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Через туалетний папір на Волині судитимуться?

21 Липня 2011 13:04
Волинський підприємець Сергій Мельник, який виробляє туалетний папір під назвою «Волинь», вважає, що нічого антиморального не робить.
Про це він розповів на засіданні позачергової комісії облради з питань депутатської діяльності та захисту прав людини, - пишуть Відомості.UA.
Нагадаємо, 8 липня питання про «ганебний» туалетний папір підняла під час сесії Волиньради обраниця від фракції ВО «Батьківщина» Валентина Блінова, яка звернулась до голови ОДА Бориса Клімчука із відповідним запитом.
Тоді депутати більшістю голосів підтримали запит Блінової.
Після цього виробника засобу гігієни запросили на засідання депутатської комісії.
«У 2009 році я розпочав свою підприємницьку діяльність і вирішив, що займатимусь виробництвом санітарно-гігієнічної продукції, – розповів Мельник. – Тобто мова не йде про один лише туалетний папір. В майбутньому я планую виготовляти і вологі серветки, і паперові рушники під логотипом «Волинь». Я сам волинянин і ніколи не міг подумати, що роблю щось антиморальне».
Крім того, як повідомив підприємець, торгова етикетка була відправлена до Києва, завірена патентним повіреним, а це, на його думку, автоматично свідчить про те, що жодних моральних норм він не порушує.
«Це санітарно-гігієнічний виріб, який використовують у всьому світі, – додав виробник паперу. - Я дав робочі місця, виробляю екологічно чисту продукцію і її не обов’язково прив’язувати до унітазу».
Патентний повірений Волинського державного науково-інформаційного центру Емма Кужель підтвердила, що, якби патентне відомство в Києві побачило у назві торгової марки «Волинь» хоча б якесь порушення, то не дало б дозволу на її використання. Оскаржити експертні висновки профільного відомства, за словами пані Кужель, можна лише у суді.
Відтак після довгих дискусій члени комісії рекомендували голові представницького органу краю доручити юридичному відділу апарату обласної ради звернутись із відповідним позовом до суду.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
хз Показати IP 21 Липня 2011 13:24
ні розуму ні фантазії у підприємця!!! хай краще своє фото на етикетці розмістить! придурок!
Волинянка Показати IP 21 Липня 2011 13:50
Таке враження, що в депутатів обласної ради немає важливіших справ, аніж дискутувати про туалетний папір, - здається - новоспеченим депутатам попіаритись захотілося. Не за те беретеся, пані Блінова
D Показати IP 21 Липня 2011 14:25
Дійсно придурок, ще б назвав Україна.
Ха! Показати IP 21 Липня 2011 15:20
Хотів прославити рідний край, а вийшло...
Х2 Показати IP 21 Липня 2011 16:59
МОЛОДЕЦЬ, РОБИ ТАКИЙ ПАПІР
Кюм Показати IP 21 Липня 2011 17:01
Проблема ширша: на цьому прикладі можна побачити, чи є у влади інструменти і бажання контролювати дурнуваті вивіски та назви, безграмотність у їх написанні, які заполонили ефір, газети, зовнішню рекламу. І це не дрібязок, бо виростають дебіли, які вже не тільки суржиком говорять, але й пишуть.
Ч2 Показати IP 21 Липня 2011 17:02
Молодець, борись проти цих прид... А назвав правильно!!!
Лучанин Показати IP 21 Липня 2011 19:13
Взагалі є т.папір "Обухів", "Харків", "Київ" ... Волинь в цьому плані особлива? Як на мене, то я корстуюсь якісним папером, окрім того в продажі я його не бачив. Повторю пораду: обгортку викидайте, щоб не подряпатись зубцями замку...
Max Freeman до Лучанин Показати IP 22 Липня 2011 12:26
+1
Користувач Показати IP 21 Липня 2011 19:42
Туалетний плагіат. Див. обгортку паперу з м.Обухова. А в - друге, кому такий "патріотизм" в клозеті потрібен
VSC Показати IP 22 Липня 2011 10:33
Маразм крепчал. Это все, что так волнует депутатов? Вот таких дебилов мы выбираем. Если это лучшие предстваители, то каков электорат?
Фрик Показати IP 22 Липня 2011 12:36
Є таке поняття як ... щось на зразок громадської власності на твір, назву.. наприклад герб, гімн, Заповіт Шевченка, та ін. твори, й назви областей - вони не можуть бути обєктом авторського права. те що він використав назву то й нармуль, але це не забороняє й іншим використовувати цю назву. просто ,можливо, саме в його варіанті написання. а назва нормальна, чого тут. що образливого? це ж не електричний стілець чи що там) я думаю що підприємець теж довго вибирав назву. вирішив обрати асоціативну, щоб сподобалось волинянам, щоб бачили що місцевий продукт. а те що в якоїсь баришні комплекси типу "мене-всі-хочуть-образити" вилазять на верх )) то то вже зовсім інше питання. Є ж телеканал Україна) його взагалі соромно дивитись і усвідомлювати що там працюють представники моєї нації) і ніхто не ображається на назву? підприємець держис! як буде вибір паперу і буде представлена твоя продукція то оберу тебе) аби папір не слизький був).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus