USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Черги за закордонними паспортами зникнуть, - Міграційна служба

7 Серпня 2013 07:00
Черги на видачу закордонних паспортів будуть повністю ліквідовані до 24 серпня, інформує IA ZIK.
«У зв’язку зі зміною виробника бланків паспортів громадянина України для виїзду за кордон, в липні, на жаль, були затримки із видачею закордонних паспортів громадянам», – йдеться у повідомленні прес-служби Державної міграційної служби.
«Починаючи з 12 липня виготовлення паспортів громадянина України для виїзду за кордон було відновлено, а вже з 22 липня Державна міграційна служба працює у штатному режимі з виготовлення паспортів для виїзду за кордон із терміном оформлення 10 днів, такі паспорти оформлюються без затримок», – запевнили у відомстві.
Державне підприємство «Державний центр персоналізації документів», яке оформлює закордонні паспорти, працює у цілодобовому режимі та персоналізує всі бланки, що надходять з державного підприємства «Поліграфкомбінат «Україна».
Станом на 6 серпня до територіальних підрозділів щоденно надається в середньому близько 8 тисяч паспортів, що більш як удвічі перевищує кількість поданих заяв.
«Водночас поточні черги для подачі заяв на оформлення закордонних паспортів, а також на отримання документів в органах ДМС практично відсутні», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
олена Показати IP 7 Серпня 2013 13:41
а скільки коштують паспорти з строком 10 днів? А от звичайні паспорти досі нормально не видаються...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus