USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Членам ОСББ дозволили дізнаватися дані про своїх сусідів

11 Жовтня 2013 07:00
Народні депутати України 10 жовтня дозволили співвласникам багатоквартирних будинків отримувати інформацію з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про всіх своїх сусідів. За законопроект «Про внесення змін до статті 28 закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їхніх обтяжень» проголосували 343 народних депутати, інформує ТСН.
Право на отримання інформації з держреєстру отримали власники (співвласники) квартир або нежитлового приміщення у багатоквартирному будинку при створенні об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, житлово-будівельного кооперативу або їхні уповноважені особи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus