USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Чи для усіх лучан розпочався опалювальний сезон. Адреси

28 Жовтня 2014 08:36
У Луцьку розпочався опалювальний сезон. Однак, на жаль, потішитись теплом у квартирах та будинках, пощастило далеко не всім лучанам.

Про це під час оперативної наради сьогодні, 28 жовтня, повідомив, директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Іван Кубіцький.

Так, з його слів, за станом на 27 жовтня цього року в житловому фонді Луцька центральним опаленням забезпечили 792 будинки.

Утім, через пориви в зовнішній тепломережі до будинку на проспекті Відродженння, 49 та проведенням ремонтних робіт припинили теплопостачання у будинках на проспекті Відродження 45, 45а та 49.

На два будинки, що опалюються від відомчої котельні ВАТ «Електротермометрія», не подано опалення через проблеми на котельні підприємства (вулиця Шевченка, 88 – відомчий будинок ВАТ «Електротермометрія», вулиця Шевченка, 37а на балансі ЖКП №2).

У помешканні, що на вулиці Градний Узвіз, 7, що отримує тепло від котельні Волинського філіалу Національного банку України, комунальники проводять роботи по встановленні поквартирного автономного опалення у зв’язку з відмовою фінансової установи опалювати цей будинок.

Також мають місце проблеми теплопостачання по окремих стояках будинків, які частково ліквідовують працівники ЖКП – розповітрення окремих стояків та ліквідація дефектів від самочинних перепланувань системи.

Такий хід речей обурив Луцького міського голову Миколу Романюка.

«Чому кожного року з наданням послуг по котельні «Електротермометрії» виникають проблеми? Треба вирішувати ці питання раніше, до початку сезону. Рано чи пізно треба вирішити – або перевести мешканців на індивідуальне опалення, а це всього два житлових будинки. Бо що ж виходить? Жаліються на «Електротермометрію», а приходять в міську раду», - зауважив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
женік Показати IP 28 Жовтня 2014 08:45
романюк багато не знае. треба таких які так допустили звільняти з роботи догани тоді будуть відповідальніше ставитись до роботи. А то ходять на роботу як на свято -побалакати і поцікавитися чужим життям "попліткувати
Лучанин08 Показати IP 28 Жовтня 2014 10:22
Саме бездарні рішення пана Романюка і розвалюють комунальну сферу міста Луцька. Ще в 2013 році Він передав повноваження з обслуговування внутрішніх мереж в будинках на ЖЕКи. І тепер постачальники послуг, такі як Луцьктепло, Водоканал і інші не відповідають за те, що робиться всередині будинку, хоча по договорах із споживачами даних послуг, тобто мешканцями, саме вони несуть усю відповідальність за не надання послуги. От ситуація: Кравчука 4, опалення відсутнє з 23 числа. телефонуєш в Луцьктепло - там стандартна відповідь - ми тепло включили, розбирайтеся з жеком. Телефонуєш в ЖЕК (МЖК) - заявка прийнята будемо розбиратись. Вчора 27 жовтня почали щось робити, ввечері батареї стали теплими. Але сьогодні (28 жовтня) зранку уже всі холодні, крім кухні. А Луцьктепло нараховує оплату уже з 23 жовтня. Їм кажеш прийдіть складіть акт що відсутня послуги. А вони - це всередині будинку - це не наша проблема.
Анонім до Лучанин08 Показати IP 28 Жовтня 2014 11:18
Почитайте, можливо допоможе. http://www.from-ua.com/articles/276810-besplatnie-soveti-chto-delat-chtobi-vam-otremontirovali-podezd.html
Лучанин08 до Анонім Показати IP 28 Жовтня 2014 11:43
Це не допоможе. Судові справи затягуються на довго. І навіть маючи рішення суду, яке набрало законної сили, не факт що можна буде заставити виконавчу службу його виконати. Необхідно змінювати системний підхід до вирішення таких проблем. В нормальних країнах немає комунальних підприємств на зразок наших ЖЕКів. Є приватний бізнес, який надає відповідні послуги. І тоді я к споживач буду питати безпосередньо в того хто надає мені послугу. А у нас зараз від постачальника послуги до споживача є посередники. І в цьому замкнутому кільці неможливо знайти крайніх.
Лучанка Показати IP 28 Жовтня 2014 10:43
Кравчука,18 - батареї також холодні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus