USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чи навчатимуться волинські школярі 6 днів на тиждень

26 Серпня 2014 10:24
Розповсюдити на всю область шестиденну чи п’ятиденну систему навчання у школах області не вдасться, - повідомляють в облдержадміністрації.

По цей йшлося під час оперативної наради в голови Волинської ОДА 26 серпня.

Як повідомила заступник голови ОДА Світлана Мишковець, розповсюдити на всю область п’ятиденну чи шестиденну систему навчання не вдасться, оскільки у деяких районах є альтернативне паливо, тож там шестиденне навчання недоцільне, до того ж, потрібно враховувати санітарні норми, психологічне та фізичне навантаження на учня.

З її слів, вчителям запропонували ущільнити матеріал. Окрім цього, мовляв, можна чергувати п’ятиденний та шестиденний навчальний тиждень, адже обов’язково повинні бути осінні канікули. Світлана Мишковець повідомила, що за принципом шестиденки навчатимуться учні 36 шкіл в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Студент педколеджу Показати IP 26 Серпня 2014 11:59
То те, що нам втирають про те, як складати розклад, як чергувати розумове та фізичне навантаження учня, які навантаження може витримати учень, виходить туфта. Якийсь чиновник ОДА може своїм пером розмазати цілу науку "Педагогіка".
Лось Показати IP 26 Серпня 2014 13:55
Осінні канікули вже в районах об"явили-3 дні і весняні 3 дні. Там, де шестиденка-санітарні норми непотрібні?
завал Показати IP 26 Серпня 2014 15:01
ущільнити означає, впихнути невпихаємоє.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus