USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині біля білоруського кордону відбудуться військові навчання

21 Серпня 2017 09:52
Поки на території Білорусі масштабні військові навчання проводитиме Росія, на Волині планують заходи з територіальної оборони.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 21 серпня.

Заходи з територіальної оборони планують організувати на території Маневицького району.

У той час, коли Росія планує масштабні військові навчання на теренах Білорусі, українські військові з’єднання та формування братимуть участь у заходах з територіальної оборони на території Маневицького району.

Керівників районів просять донести цю інформацію до людей, аби місцеві мешканці не лякалися, а знали, що військові формування проводитимуть навчання на Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
12345 Показати IP 21 Серпня 2017 10:16
Маємо упоротого на всю голову сусіда, головна доблесть якого це лити кров, починати війна, і на цьому вибудовувати "особость" і "вялічіє". Але правда за нами, а калон вже програв, ПРОГРАВ ВСЕ, і він це розуміє, А ТОМУ ХОЧЕ З СОБОЮ В ПЕКЛО ЗАТЯГНУТИ ПОБІЛЬШЕ ВАТАНУТОЇ БІОМАСИ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus