USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Чи є законним будівництво на березі Волинського озера

11 Липня 2014 11:39
На березі озера Сомин, яке знаходиться за 40 кілометрів від Ковеля, триває будівництво масштабного котеджу, попри те, що здійснювати забудову в прибережній зоні заборонено.

Про це розповів депутат Волинської облради Ігор Гузь під час чергової сесії.

Як повідомив депутат, загальна площа становить близько 2 гектарів. Проте, коли Ігор Гузь звернувся в обласну прокуратуру щоб дізнатись, наскільки законним є таке будівництво, він отримав відписку, в якій йому рекомендували звернутись спочатку в інші інстанції:

«Таке я вперше почув. Я 12 років депутат, якщо хочу звернутись напряму то я звертаюсь, а ви мене відправляєте в сільську та районну ради. Це - неправильно».

Ігор Гузь зауважив, що це місце є «ласим шматочком», і якщо не встановити, чи відповідають закону такі будівництва, то «кожнен почне таке робити».

Депутати підтримали запит колеги.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 11 Липня 2014 11:49
дивлюсь на цю птаху і аж мені якось непособі надурняк таку посаду урвав собі щей свою банду просовує
Штефан, Луцьк Показати IP 11 Липня 2014 12:22
Ігорю, як із тобою зв'язатися?
Штефан, Луцьк Показати IP 11 Липня 2014 12:26
Ну, то як вам новопризначений із легкої руки Махніцького обл. прокурор В.Коцюра? А його новий заступник Олександр Сліпчук - отримувач житла у всіх містах Волині і його успішний приватизатор? Корупціонер і сволота рідкісна?
І прокурори Показати IP 11 Липня 2014 12:53
і їхі заступники і даїшники, і взагалі усі працівники правоохоронних органів і мають бути рідкісною сволотою, але з одним "але" , - сволотою на службі закону, а не за натурою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus