USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Чи зможуть волинські міліціонери супроводжувати протоколи до ОВК?

14 Жовтня 2014 10:03
У ніч після виборів волинським правоохоронцям, можливо, доведеться вирішувати транспортну проблему. Бо в автомобілях, у яких транспортуватимуться протоколи та бюлетені до ОВК, може банально не вистачити місця.

Згідно з чинним законодавством, транспортувати документацію з виборчих дільниць повинні 4 члени дільничої виборчої комісії. Чи буде місце в автомобілі для міліціонера, який теж повинен супроводжувати документи, – відкрите питання.

Про це стало відомо під час круглого столу за участю представників УМВС, Громадської ради при УМВС та громадських організацій, який відбувся 13 жовтня.

Представники громадянської мережі «ОПОРА» нагадали міліціонерам, що, згідно зі змінами в законодавстві, перевозити документи до окружної виборчої комісії повинні 4 члени ДВК. Якщо порахувати ще водія, то місця для міліціонера може й не вистачити. Адже ДВК везти його не зобов’язана. Однак, супроводжувати документи правоохоронці мусять.

Відтак, начальник УМВС Волинської області Петро Шпига пообіцяв подумати над тим, як вирішити цю колізію. Інакше доведеться шукати вихід з ситуації в останній момент. А перевезення документів, зазвичай, відбувається серед ночі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
666 Показати IP 14 Жовтня 2014 10:10
Можна за автомобілем бігти, вони ж треновані. Або на капоті їхати.
саша Показати IP 14 Жовтня 2014 10:15
Сам побігай телепню
гусь Показати IP 14 Жовтня 2014 15:13
депусрати які балатуються хай возять в них у всіх позашляховики, місця всім вистачить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus