USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Приміщення для ОВК на Волині виділили з порушенням

29 Вересня 2014 11:56
У Волинській ОДА відзвітувалися про те, чи готові волинські окружні виборчі комісії до виборів.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови ОДА сьогодні, 29 вересня.

Нагадаємо, Україна готується до позачергових виборів до парламенту, які призначені на 26 жовтня. Тому в області інспектують, чи готові виборчі комісії до цього процесу.

Так, у окрузі № 19 (центр Володимир-Волинський) єдина проблема - відсутність автомобіля. Але це питання має вирішитися днями.

У окрузі № 20 (центр Горохів) приміщення, виділене для ОВК відповідає нормам. Єдине, чого там не вистачає – стенду для матеріалів. Однак, місце уже є.

Найгірша ситуація з обладнанням ОВК Волині у 21 виборчому окрузі (центр – Ковель). Так, за інформацією, приміщення, яке виділене для ОВК не відповідає вимогам – воно має площу, меншу 80 квадратних метрів. А це – порушення. Всі альтернативні приміщення, які запропоновані, також не відповідають цій вимозі. Окрім того, нині тривають роботи по влаштуванню санвузла в приміщенні, а саме воно не відповідає санітарним нормам. Також воно не опалювалося кілька років.

Округи №№22 (Луцьк) та 23 (Маневичі) до виборів готові й уся робота здійснюється за графіком, кажуть у ОДА.

У Волинській облдержадміністрації пообіцяли розібратися з питанням приміщенням для ОВК №21. Разом з тим, в області промоніторять ситуацію на дільничних виборчих комісіях області. Зокрема, проінспектують Луцьк, міста обласного підпорядкування, районні дільничні виборчі комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus