USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Чи бути біометричним паспортам для українців. ЦІНИ

20 Липня 2013 16:28
Поліграфкомбінат «Україна» збирається налагодити виробництво біометричних паспортів до листопада поточного року, причому дешевших, ніж пропонував консорціум «ЄДАПС», - інформує ТСН.

Директор поліграфкомбінату Максим Степанов сказав, що до саміту Україна-ЄС, який відбудеться у Вільнюсі, «дуже хочуть» почати випускати нові документи для українців. Причому, ціна, за словами Степанова, буде нижче за 350 гривень, заявлених у «ЄДАПС».

Однак, на скільки менше поки сказати важко, оскільки все залежить від інформації, яку будуть наносити на чіп. Потрібно заносити на чіп мінімальні дані: фотографію, підпис, а ще додатково відбитки пальців, сітківку ока і інше. «Вартість не буде дорожче 350 гривень. Але конкретну ціну я назвати поки не готовий. Адже є наша ціна, а є ще і витрати Міграційної служби, яка повинна буде витратити кошти, щоб ввести в цю систему. У всякому разі, ціна, сформована на цей паспорт, буде абсолютно прозорою», - запевнив директор підприємства.

Нагадаємо, в середині червня на офіційному сайті Кабміну з'явилася постанова, яка призупиняє виробництво біометричних паспортів. Однак, пояснень у відомстві не дали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus