USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Чи рухається квартирна черга у Луцьку?

22 Серпня 2013 12:13
Питання, як і за якими принципами рухається квартирна черга, і чи взагалі вона рухається, хвилює багатьох лучан. Окрім загальної черги існують окремі «рукави» для багатодітних сімей, інвалідів, бюджетників, чорнобильців, сиріт, ветеранів війни, хворих на туберкульоз тощо. Наскільки реально в наш час отримати безкоштовне житло від держави, намагалися вияснити у представників влади журналісти газети «Луцький замок».

На питання, чи рухається квартирна черга у Луцьку, відповіла виконуючий обов’язки начальника відділу реєстру житлового фонду департаменту житлово-комунального господарства Зіновія Сичевська:

«На сьогодні у зв’язку з відсутністю коштів міська влада власного будівництва не здійснює. З державного бюджету йдуть ціленаправлені кошти для забезпечення тільки окремих, певних категорій громадян. Це інваліди війни, чорнобильці, учасники бойових дій, воїни-інтернаціоналісти», - розповіла чиновниця.

ЧИТАТИ ЩЕ: ТИСЯЧА ЛУЧАН «ВИЛЕТІЛИ» З ЧЕРГИ НА ЖИТЛО, БО НЕ ВІДМІЧАЛИСЯ

«У 2011 році, таким чином, розподілили 17 квартир, у 2012 - 26 квартир, стільки ж – у нинішньому році. Працюють державні програми придбання житла у кредит під 3 відсотки річних і за програмою «70 на 30», якими скористалося уже чимало лучан, які перебували на квартирній черзі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
З наступаючим Показати IP 22 Серпня 2013 15:34
Ваша квартирна черга-це надія для баранів, до яких належав я, ваш скромний дописувач. На квартирний облік був поставлений в листопаді 1990 року і був під номером 4 тисячі такий-то, в 2002 поцікавився був 5 тисячний, останній раз в 2010 році був майже 6 тисячним????! Так що черга, панове, дійсно росте-тілький не в той бік! Чомусь? Ідіте, поновлюйтеся,вірте у мрію, а кому треба жиДло, ну наприклад,як колись Панчишину (зіпсував, цей паскуда, таке прізвіще Львівського улюбленого барда Андрія), був колись такий перший заступник у Француза, то такому і черга не потрібна, і прокуратура, і суд не завада...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus