USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Де пропонують облаштувати нові парковки у Луцьку

5 Лютого 2016 22:14
У місті вирішуватимуть питання облаштування декількох парковок автотранспорту для відвідувачів Центрального парку культури та відпочинку.

Про це йшлося під час засідання робочої групи з розробки концепцій розвитку Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки та парку імені 900-річчя Луцька 5 лютого.

Учасники засідання пропонували облаштувати парковку між вулицею Парковою та Центральним ринком. Заступник міського голови Юрій Моклиця зауважив, що у разі облаштування офіційної парковки потрібно змінювати цільове призначення земельної ділянки. Це доволі складно, адже парк є рекреаційною територією. Розробники схеми пакування у Старому місті вирішили облаштувати парковку на території, де зараз продають секонд-хенд. Йдеться про платну парковку на 67 паркувальних місць з заїздом з вулиці Ковельської на Замкову. Там, з його слів, доцільно буде зробити один з в’їздів у парк.

Лунали пропозиції про облаштування парковки навпроти будівлі ВОУЛМГ. Як пояснив Юрій Моклиця, КП «Автопарксервіс» вже готує документи на цю ділянку, але може виявитися, що територія закріплена за церквою. Отже, можливість облаштування там парковки вивчають. Також є варіанти облаштування парковок вздовж вулиці Глушець.

На думку директора КП «Парки та сквери міста Луцька» Анатолія Трикуша, облаштувати парковки потрібно у декількох місцях поблизу в’їздів у парк у найнижчих точках, несприятливих для вирощування дерев.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
АС Показати IP 5 Лютого 2016 23:17
Знесіть старий базар і буде вам парковка д* біли нічого зробити не можете інваліди а в цертрі карабас знесіть от іам друга парковка нащо луцьк розбудовувати безтолково
Розумникам.. до АС Показати IP 6 Лютого 2016 11:57
який розробник проекту!!???Там де секонд хен раніше і була парковака і земля там під парковку це просто наглі базарники всю частину що зліва замість парковки яка була по план десь з 70 років поставили базар..без належних на те документів...а вот АС знести його будинок і там побудувати парковку...чи може поселити з 10 молодих сімей до його квартири щоб какпактніше жилось..для чого місто розбудовувати..
АС до Розумникам.. Показати IP 6 Лютого 2016 16:04
Да без проблем знесіть всі будинки в центрі я тільки за і мою квартиру разом з усіма мешканцями хватить розуму і сили? От сиди і мовчи невдаха нінащо не здатний, не знесете бо ти слабак безрукий такий як і твій кумир Романюк комуняка безтолковий
Полог. до АС Показати IP 6 Лютого 2016 19:24
Зробіть щось із паркуванням машин навпроти пологовог будинку по вул. Г.Артамовського. Адже вона стала супер завантаженою. А будинки 15,17,19,загазовані.
Сергій до АС Показати IP 8 Лютого 2016 10:38
Повністю погоджуюсь. Ці придурки парк скоро закатають асфальтом і бетоном, щоб було комфортніше. Залишать одне дерево і будуть навколо нього автомобільні екскурсіі влаштовувати і п.здіти як в нас гарно.
Характерник Показати IP 6 Лютого 2016 08:29
Дуже влучне зауваження
Читач Показати IP 6 Лютого 2016 09:26
Ще знести міську та обласні ради, теж місця появляться
полішук ДО ас Показати IP 6 Лютого 2016 10:39
і взагалі можна знести всі будівлі на одній зі сторін будь якого проспекту чи вулиці-круто буде і парковка супер!!! І не розбудовуйте Луцьк.а ще краще нічого не будуйте-нехай живуть і відпочивавають в авто---побажання типового волиняки
АС до полішук ДО ас Показати IP 6 Лютого 2016 16:12
Подивись що будують і де і як. Секонд хенди, генделилики , і житлові будинки як попало і де попало парки забудовують що тут доброго? Люди деградують спиваються роботи не має зарплати не має буде гірше ще комуналка росте і субсидій не даватимуть. Буде бандитизм як в 1943,а не 90-х. Чого там нехай зброд в Луцьк прибуває свого мало
киів Показати IP 6 Лютого 2016 10:44
а якщо побудувати багатоповерховий паркінг перший в краіні??? з помірною ціною за паркування-не вистачае чогось!,,,,??? ви ж всі іздите по Европі ...дивно
Один Показати IP 6 Лютого 2016 16:18
В центрі Відня під оперним є підземна парковка. А в нас тільки попи.діти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus