USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Де у Луцьку «вулиці розбитих ліхтарів та світлофорів»

24 Грудня 2014 08:00
У Луцьку все ще залишились вулиці, де зовсім немає зовнішнього освітлення. Є й такі, що не освітлюються у темну пору доби через несправні або розбиті ліхтарі.

Про це під час оперативної наради вчора, 23 грудня, повідомила директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп'як.

Так, щодо зовнішнього освітлення вулиць та прибудинкових територій у період з 8 по 20 грудня до групи оперативного реагування «15-80» надійшло 30 повідомлень від мешканців обласного ценру. Телефонували жителі будинків, що на вулицях: Сагайдачного, 5, Купріна, 10, Гнідавській, 12 – 16, Ветеранів, 7 та Чехова, 2.

Окрім цього, на контролі залишаються звернення про непрацюючі світлофори на вулиці Рівненській та по проспекту Соборності, 26.

До слова, через несправний світлофор на вулиці Соборності створюється хаотичний рух через проїжджу частину. Часто проблема постає у тому, що водії не хочуть добровільно поступатися «зеброю» пішоходам, а ті, своєю чергою, некеровано перебігають дорогу перед транспортом, що рухається.

«Нещодавно ледве не потрапила під колеса на цьому відрізку дороги. І усьому виною несправний світлофор. Працюю у одному з магазинів, що неподалік. Часто доводиться чути звуки гальм. Враховуючи те, що ця ділянка дороги – аварійна, це неабияк лякає», - каже кореспонденту Інформаційного агенства Волинські Новини лучанка Марина й додає, що свою доньку, яка навчається у ЗОШ №10, до школи самостійно не відпускає, бо боїться, що дитя втрапить у ДТП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Василь Показати IP 24 Грудня 2014 10:41
Згоден, багато світлофорів у Луцьку працюють дуже дивно (а правильніше сказати - вони неправильно налаштовані). От спробуйте перейти дорогу на світлофорі від ЗАГСу до Гостинця - коли загоряється зелене світло для пішоходів, одночасно починається рух траспорту з проспекту Молоді, і пішоходи по всіх правилах потрапляють під колеса автомобілів. Виходить що ніхто не винен - і пішоходи, і автомобілі починають рух на зелене світло. На Ковельскій, при повороті на Львівську такий самий проблемний світлофор. Шановні працівники ДАІ, спробуйте побути пішоходом на цих світлофорах.
свидомий Показати IP 24 Грудня 2014 13:25
У нас не тильки свитлофорив а и твердого дорожньго покриття деяки вулици в межах миста не мають Коли з цим питанням звернулись до миськради там лише розвели руками кажути навить на ремонт не те що укладку асвальту видилити не можемо бо у вас по наших бумагах пять рокив тому покладено новий асвальт А щодо ДАИ то питання не по адресу бо свитлофори встановлюе мисцева влада в лици Автодору а ДАИ лише контролюе дотримання ПДР та висловлюе пропозиции з облаштування дориг тильки ци пропозиции нихто не спишить виконувати хоча може на бумази вони вже и виконани

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus