USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Де в Луцьку знесуть незаконні гаражі, кіоски та сараї. Адреси

17 Травня 2018 08:00
Перелік конструкцій та тимчасових споруд, що встановлені без відповідних документів та підлягають демонтажу, затвердили на виконкомі Луцької міської ради 16 травня.

Так, члени виконкому ухвалили рішення про демонтаж металевої конструкції на проспекті Відродження, 49 (гараж «черепашка»).

На вулиці Володимирській, 80 хотіли демонтувати торгівельний павільйон на зупинці громадського транспорту, встановлений без дозвільних документів, що належить підприємцю Аллі Пазин. Управління земельних ресурсів звернулося до департаменту муніципальної варти щодо цього об’єкту, термін дії договору оренди по якому закінчився. Тимчасова споруда обладнана під зупинку, але фактично зупинкою, зі слів директора департаменту муніципальної варти Юлії Сиротинської, не слугує. Втім, члени виконкому не підтримали проект рішення про демонтаж цієї споруди.

На вулиці В′ячеслава Хурсенка, 52 демонтують тимчасову конструкцію, зроблену з дощок, дверей та вікон, встановлену без відповідних документів. Мешканці сусіднього будинку звернулися у групу оперативного реагування «15-80» щодо демонтажу цієї конструкцію, мовляв, там збираються безхатьки.

До відповідальності притягнули власника двох незаконних тимчасових конструкцій на вулиці В′ячеслава Хурсенка, 52а, отже конструкції також вирішили демонтувати. Подібних об’єктів, зі слів Юлії Сиротинської, є багато в мікрорайоні Балка.

На вулиці Гнідавській, 38, демонтують дерев’яний сарай, на вулиці Кравчука, 28 – незаконно встановлений кіоск, на вулиці Франка, 47 – гараж, встановлений без документів на прилеглій до житлових будинків території (таких покинутих об’єктів у місті, зі слів головної муніципалки Луцька, є чимало).

На вулиці Стрілецькій, 63 місцеві мешканці просять демонтувати дерев’яні сараї та стару занедбану вбиральню. Члени виконкому підтримали проект рішення.

На вулиці Станіславського, 48г вирішили не зносити гараж на прибудинковій території.

Між будинками № 6 та № 8 на вулиці Чекаліна демонтують чотири металеві гаражі. 27 березня 2017 року на вказаних конструкціях були розміщені спеціальні повідомлення з вимогою з’явитись та надати правовстановлюючі документи в департамент муніципальної варти. Щодо вказаних конструкцій ніхто не з’явився, тому власників встановити не вдалося.

Департамент підготував відповідні запити в управління містобудування та архітектури у квітні цього року. Згідно з отриманою інформацією проектно-дозвільна документація на розміщення вказаних конструкцій відсутня, що підтверджується листом управління містобудування та архітектури від 13 квітня. Договори оренди землі не укладалися, що підтверджується листом управління земельних ресурсів від 23 квітня.

Отже, вказані конструкції встановлені без правовстановлюючих та дозвільних документів, а тому підлягають демонтажу. Члени виконкому підтримали проект рішення.

Нагадаємо, що наразі не демонтують тимчасову споруду (літній майданчик) у центрі міста на вулиці Лесі Українки, 21. Місцеві мешканці нарікають, що тут збираються любителі алкоголю. Водночас, місто очистять від понад трьох десятків незаконно встановлених терміналів самообслуговування, низки парканів на прибудинкових територіях та штучних обмежувачів руху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 17 Травня 2018 08:22
Це все добре, а коли Ви порядок на автобазарі наведене? Коли наведете порядок на Варшавці по Кравчука ні пройти ні проїхати...ті "продавці" порозкладають свій мотлох на тротуарах, жах!!!
хехъ до Лучанин Показати IP 17 Травня 2018 09:30
+1000
Софія Показати IP 17 Травня 2018 09:17
Ще можу підказати. У дворі де мешкає Ю.Крась (директор департаменту УГЖК) стоїть металевий гараж. І ніхто його не зносить.
Лучанин Показати IP 17 Травня 2018 09:44
А незаконні шлакбауми на дружби народів коли позрізаєте?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus