USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У центрі Луцька залишать незаконну тимчасову споруду

16 Травня 2018 13:13
Літній майданчик, встановлений без дозволів на вулиці Лесі Українки, вирішили наразі не демонтовувати члени виконкому.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 16 травня.

Як повідомила директор департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська, щодо літнього майданчику на вулиці Лесі Українки, 21 надходили звернення від мешканців двох багатоквартирних будинків, розташованих поблизу. Там, з їхніх слів, до пізньої пори розпивають алкогольні напої, постійний шум і гам.

Правовстановлюючих документів на тимчасову споруду немає, окрім цього, там антисанітарні умови, тож очищення ділянки спонукатиме створити більш естетичне місце, за яким наглядатиме, наприклад, департамент ЖКГ. Потрібно, мовляв, реагувати на звернення мешканців будинків поблизу.

Член виконкому Ігор Муковоз виступив проти демонтажу, адже там, з його слів, збираються відвідувачі міськрайонного суду, оскільки поблизу майже немає місць, де можна посидіти і зачекати.
Секретар міськради Григорій Пустовіт пожартував, що там сидять ті, хто вже вийшов з суду, та «знімають напругу».

Ігор Муковоз пропонував не витрачати кошти на знесення об’єкту, а натомість поставити навколо нього огорожу і відкривати її з 9 до 19 години. Юлія Сиротинська відповіла, що огорожу встановлювати не можуть, до того ж, виникає питання про те, хто її відчинятиме.

У підсумку, члени виконкому не підтримали проект рішення про демонтаж тимчасової споруди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Всезнайко Показати IP 16 Травня 2018 13:28
А що буде в трьох коричневих сараях на вул. Кравчука?
Лучанин Показати IP 16 Травня 2018 13:33
До мешканців прилеглих будинків: аналізуючи дії міськради останніх декількох років, звернення треба було писати так: "Враховуючи гостру необхідність в будівлі, комфортні та затишні умови, гарне оформлення просимо не демонтовувати ні в якому разі цю споруду і дозволити нам і нашим діткам там відпочивати". До наступного вечора її б вже не було.
жителька Показати IP 17 Травня 2018 10:46
місце хороше, можна було б посимдіти ідучи з ринку чи просто прогулюючись вулицею, АЛЕ .... там дійсно часом сидить досить сумнівницй контингент. Треба муніципалам там частіше проходитись.
я Показати IP 17 Травня 2018 11:20
а чому вона не законна? то може вона комунальна власність ? так краще для всіх. А знести хочуть щоб там комусь "потрібному" місце віддати. А самим (міській владі) занятись нема як. Всього -навсього прибирати, як біля простих лавочок, щей від дощу людям є де сховатись.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus