USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Де в Луцьку будуть велодоріжки

21 Лютого 2014 11:11
Маршрут для велосипедистів буде охоплювати проспект Волі (від пам’ятника Тарасу Шевченку), Київський майдан та парк імені Лесі Українки.

По це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні 21 лютого.

Начальник управління містобудування та архітектури Леонід Герасимюк представив схему влаштування велосипедної інфраструктури в місті. Він розповів, що в ряді країн світу є послуга «велотаксі», яку можна було б започаткувати в місті. Але до цього найперше варто розробити схему велодоріжок в місті.

«Щоб започаткувати вибрали велосипедний маршрут - проспект Волі, Дубнівська, Архітектора Метельницького, Глушець, парк імені Лесі Українки», - повідомив посадовець.

На побудову велодоріжок видаватимуть містобудівні умови, згодом розроблять проектну документацію, зазначив Леонід Герасимюк. Тоді ж і обумовлять і розміщення велопарковок на маршруті, аби вони не заважали безпеці руху.

Одна з велопарковок має бути розміщена в районі Київського майдану. Інша, можливо, буде поблизу пам’ятника Тарасу Шевченку на проспекті Волі. Усю схему велопарковок затвердять після видання містобудівних умов, переконує головний архітектор міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus