USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Дільничних просять ловити весняних «паліїв»

8 Квітня 2014 13:31
Лучани скаржаться до міськради через задимлення міста внаслідок весняного спалювання побутового сміття та сухостою.

Про це повідомив під час оперативної наради заступник начальник відділу звернень громадян департаменту «Центр надання адміністративних послуг у Луцьку» Сергій Назарук.

З його слів, на подібні виклики неодноразово реагували працівники відділу муніципальної дружини та відділу екології. Однак, як пояснив Сергій Назарук, у вихідні дні та у вечірні години забезпечувати порядок та реагування стосовно «паліїв» немає можливості.

«Хотілося б долучити до даної проблеми працівників житлово-комунальної сфери та дільничних інспекторів», - наголосив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
зверніть увагу Показати IP 8 Квітня 2014 13:57
а ВОЛИНЯНИ просять ЗВЕРНУТИ УВАГУ на наші ліси!!! Колісника вже нема!!! давно нема!!! ВСЕ!!! А красти почали у десятки разів БІЛЬШЕ!!!!!!!! ЗАЛІЗНИЧНИМИ ВАГОНАМИ!!! Хто зараз виконує обов"язки??? Як прізвище цього злодюги??? Шановний пане новий ПРОКУРОР!!!! ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!!!
небайдужий до зверніть увагу Показати IP 8 Квітня 2014 15:33
Шеремета, підлабузник та лизун, АДО ВЛАДИ ТАК ХОЧЕ, АЖ ПИЩИТЬ!!!
лучанин Показати IP 8 Квітня 2014 13:57
Без проблем! Листя і нетоксичне сміття будемо під міськраду звозити. Аще. Половіть тих піда**сів що звощять сміття за Липини і кідають при трасі або на шляхопроводі в сторону 40-го кварталу. От тоді перестану палити.
дільничний Показати IP 8 Квітня 2014 15:19
НАЗАРУК ЧІМ ТОБІ НЕВГОДИЛИ ВЖЕ ДІЛЬНИЧНІ, ЗАЙМАЙСЯ СВОЕЮ СПРАВОЮ, ЯКУ ТИ ЛИШЕ НА ПАПЕРЧИКАХ РОБИШ, СЛІДКУВАТИ ХТО И ЩО ДЕ ПАЛИТЬ НЕ ПРЯМИЙ ОБОВ'ЯЗОК ДІЛЬНИЧНИХ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus