USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Дітей Волині харчує фірма з Дніпропетровська

22 Квітня 2011 11:27
З 1 квітня харчування учнів Камінь-Каширського району Волині здійснює ТОВ «Авіка» з міста Дніпропетровськ.

Ця фірма виграла у вказаному районі тендер на закупівлю в 2011 році послуг з організації харчування дітей у школах, розташованих на територіях, що потерпіли від аварії на Чорнобильській АЕС, - повідомили 22 квітня у прес-службі Волинської ОДА.

Тендер був проведений 17 січня 2011 року Міністерством соціальної політики як головним розпорядником коштів Державного бюджету України.

Переможцем тендеру у Камінь-Каширському районі визначено ТОВ «Авіка» з міста Дніпропетровськ, яке з 1 квітня здійснює харчування учнів згідно поданих тендерних пропозицій, фізіологічних норм та санітарно-гігієнічних вимог.

Скарг від батьків, вчителів чи самих дітей щодо організації цієї послуги в школах району у квітні поточного року не надходило, - запевняють в ОДА.

До 1 квітня харчування дітей забезпечувала місцева райспоживспілка, яка надавала цю послугу у 2010 році і договір з якою був тимчасово пролонгований на початок 2011 року для забезпечення безперервності процесу під час проведення тендерних процедур.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus