USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Діти Слов’янська отримали перші книги з Волині

4 Грудня 2015 10:21
«Приємні новини зі Слов’янська! Читачі та працівники Слов’янської міської дитячої бібліотеки отримали першу партію нових книг з Волині».

Про це повідомляють працівники Волинської обласної бібліотеки для дітей.

Нагадаємо, що у Луцьку відбувся Благодійний різдвяний бібліомарафон, організований бібліотекою, під час якого зібрали дитячу україномовну літературу для бібліотеки Слов’янська.

Книжкову посилку відправили до Слов’янська і луцькі бібліотекарі вже отримали відповідь-подяку для усіх небайдужих, хто долучився до благодійної акції.

«Шановні колеги! Дуже вдячні Вам за книжки! Вони посіють мир та добро в душах юних читачів. З повагою, бібліотекарі та читачі Центральної дитячої бібліотеки міста Слов'янська», - йдеться в листі.

Нагадаємо, що Благодійний різдвяний бібліомарафон «Ангелик з книжкою» стартував 1 грудня 2015 року. Його мета – зібрати якомога більше нової україномовної літератури для дитячих бібліотек міст Слов’янська та Волновахи. Акція триває, а тому книги можна приносити в обласну бібліотеку для дітей і надалі.

Контакти: Волинська обласна бібліотека для дітей.

Граніч Наталія, директор бібліотеки.

Телефон: (066) 351-05-30; роб. (0332) 757-961.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus