USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Діти волинських бійців привезли подарунки з Польщі

6 Серпня 2015 16:16
Завдяки українцям в Польщі та небайдужим полякам діти волинських військових повернулися додому після відпочинку у Польщі з подарунками. Про це йдеться на сторінці Ковельського центру допомоги 51 ОМБР у мережі Фейсбук.

Польські благодійники передали подарунки, солодощі, одяг для сімей волинських Героїв.

"30 нових джинсів для дорослих та підлітків, 20 укомплектованих до школи рюкзаків, фарби для малювання, канцелярські приладдя, більше 300 якісних зошитів, кольоровий картон, 16 повністю укомплектованих пеналів, солодощі, іграшки, речі для немовлят та дошкільнят, багато пакунків з якісним одягом від небайдужих українців в Старгарді та Гміні Insko. Все це добро найближчим часом передадуть щасливим власникам у сім'ї наших солдатів!", - пишуть волонтери.

Також волонтери передали медикаманти для волинських бійців в зоні АТО.

"Від Карітасу Вроцлавсько-Гданської єпархії УГКЦ в Щецині Ковельський центр допомоги отримав медикаменти для солдатів в зону АТО на суму 5000 польських злотих: 5 турникетів, перев'язочні матеріали та пластирі різних видів у великій кількості, 5 штук кровоспинного Celox, 111 підсумків для індивідуальних аптечок, HemCon (3шт), RurrTec (10шт)", - йдеться у дописі.

Окрім того, від місцевого старгардського пасічника для наших солдатів, які боронять кордони України на передовій, отримали 12 банок білого меду. "Чекайте хлопці, скоро будете смакувати", - пишуть активісти та дякують всім небайдужим полякам, які допомагають сім'ям українським захисників в цей надзвичайно важкий для усіх час.

ПОВЕРНУЛИСЬ З ТАБОРУ В ПОЛЬЩІ НЕ З ПУСТИМИ РУКАМИ!!!Завдяки українцям в Польщі та небайдужим полякам привезли в Україну...

Posted by Ковельський центр допомоги 51 ОМБР on 6 серпня 2015 р.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus