USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Діти соціально неблагополучних сімей Волині отримали подарунки. ФОТО

28 Серпня 2013 16:32
50 наборів шкільного приладдя роздали дітям з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.
З ініціативи служби у справах дітей виконавчого комітету Ковельської міської ради та за сприяння благодійного фонду «Світ для дітей» зробили подарунки з нагоди Дня знань для дітей, які виховуються у сім’ях, що опинилися в складних життєвих обставинах, інформують у прес-службі Ковельської міськради.
Також за кошти міської Програми служби у справах дітей щодо соціального та правового захисту дітей, попередження безпритульності та бездоглядності в Ковелі у 2013 році придбали шкільне приладдя для 62-ох дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, які виховуються в прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу та сім’ях опікунів.



Серед тих, хто отримав подарунки, десять першокласників. Після закінчення заходу, дітвора змогла поспілкуватись між собою, а дорослі звернутися з питаннями, які їх хвилюють, до представників влади.
Усміхнені та задоволені діти сфотографувались на згадку.
У повідомленні йдеться, що особливо вдячні за подарунки директору фонду «Світ для дітей» Галині Микитюк, яка уже не перший рік сприяє у наданні адресної допомоги дітям, які її потребують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дитина Показати IP 29 Серпня 2013 03:00
а клей, клей був в наборах?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus