USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Діти в «Альбатросі» голодували через недбалість Луцькради

26 Вересня 2013 16:17
Прокуратура області встановила, що волинські діти голодували у таборі «Альбатрос» через службову недбалість членів комітету з конкурсних торгів виконкому Луцької міської ради, - інформує «Волинь-нова».

Так, прокуратура встановила факт неправомірного використання бюджетних коштів, виділених на закупівлю послуг з оздоровлення дітей пільгових категорій, йдеться у повідомленні.

Зокрема, виконком Луцької міської ради визнав переможцем конкурсу фізичну особу–підприємця, яка є власником табору «Альбатрос». Однак встановили, що сертифікати відповідності на послуги «дитячих та студентських літніх таборів» та на «послуги харчування» видано іншому суб’єкту господарювання. Окрім того, інформацію щодо відповідності умов оздоровлення дітей санітарним та іншим нормам підприємець надав без підтверджувальних документів органів контролю.

Таким чином, пропозицію підприємця, яка не відповідала вимогам конкурсних торгів, допустили до відкритих торгів і визначили як переможця.

Внаслідок неправомірних дій комітету з конкурсних торгів виконкому Луцької міської ради з підприємцем уклали договір про закупівлю державним коштом 110 путівок в оздоровчий табір на узбережжі Чорного моря і перерахували понад 224 тисячі гривень, що завдало значних збитків бюджету Луцької міської ради.

ЧИТАТИ ЩЕ: МІСЬКРАДА: ДІТЕЙ З ТАБОРУ ЗАБИРАЮТЬ ЧЕРЕЗ СІМЕЙНІ ОБСТАВИНИ

Відомості про факт службової недбалості, вчиненої членами комітету з конкурсних торгів виконкому Луцької міської ради, внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

ЧИТАТИ ЩЕ: КОРОЛЕВСЬКА ДЛЯ «ВН» - ПРО СИТУАЦІЮ ЗІ СКАНДАЛЬНИМИ ТАБОРАМИ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Голодна з "Альбасросу" Показати IP 26 Вересня 2013 16:32
Ура! На наступне літо всі діти будуть відпочивати на Волині, в лісі з комарами в болоті,дякуємо,що журналісти та прокуратура відкрили очі на наше добро.А море хай нашим дітям сниться!!!
Лучанин Показати IP 26 Вересня 2013 17:34
"що завдало значних збитків бюджету Луцької міської ради" - а діти тут ні до чого?!! А скільки моральних та фізичних збитків це рішення нанесло тим дітям? Це колись хтось вимірювати почне? Ну що за держава?
8-а до Лучанин Показати IP 26 Вересня 2013 17:51
там нармально не гані
мама Показати IP 26 Вересня 2013 17:57
відправляла туди 2 раза своїх дітей,їм подобаеться, буде можливість відправлю знову,і їжі їм вистачало,просто смішно, то мабуть прокуратура не наїлась))))
Наталія Показати IP 26 Вересня 2013 18:10
Так. про Альбатрос це правда. Донька приїхала і була просто "ЗАДОВОЛЕНА". Були дні, розповідає,0 що у їдальні не давали хліб, фрукти були підпорчені, сухі макарони. А умови - "УЖАС". Не можна було помитися. Загалом відпочинок - поганий!!!!!!
пільговик до Наталія Показати IP 26 Вересня 2013 18:44
А ви шо думали, що там Греція, виж мабуть за неї неплатили? Чи платили? якщо не платили, то купіть собі путівки до Єгипту і їште там ікру і банани, а нашим дітям і там подобається.
Відпочівала в Альбатросі Показати IP 26 Вересня 2013 18:17
я лічно була там!Всьо нормально!Не нада гнати на цей лагерь!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus