USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Міськрада: дітей з табору забирають через сімейні обставини!

19 Липня 2013 14:00
У міськраді кажуть, що раніше на «Альбатрос» не нарікали. Діти, мовляв, завжди були задоволені.
Про це розповів начальник відділу у справах сім'ї та молоді міської ради Леонід Лаби, - повідомляють у прес-службі відомства.

Посадовці переконують, що напередодні літнього періоду Тендерний комітет Луцької міської ради оголосив процедуру тендерних закупівель. Серед шести таборів переміг ДОТ «Альбатрос». А там до початку оздоровчого періоду провели всі необхідні ремонтні роботи, адже в іншому випадку – за відсутності необхідних документів (зокрема висновків санепідемстанції та інших відповідних установ), табір не допустили б до участі у процедурі тендерних закупівель.

У прес-службі зазначають, що у 2011 році діти з Луцька також перебували у цьому таборі й були задоволені умовами організації відпочинку та оздоровлення.

За словами начальника відділу у справах сім'ї та молоді міської ради Леоніда Лаби, ніхто з батьків не звертався зі скаргами на умови перебування дітей у таборі. Під час спілкування з дирекцією стало відомо, що діти перебувають у нормальних умовах. На поверхах, де живуть діти з Луцька, встановлені душові кабіни, санвузли з гарячою та холодною водою.

«Харчування у таборі – п’ятиразове. Скарг від батьків дітей, які перебували там у І зміну, також не надходило. Окремим випадком була незначна несправність насосної станції, через що було відключено воду, але вже протягом дня питання було врегульовано. На період відключення – діти були забезпечені питною водою», - наголошує посадовець.

Його, каже, дивує той факт, що батьки дітей, які, за повідомленнями ЗМІ, скаржаться на перебування в таборі, дирекції пояснюють, що забирають дітей у зв’язку з сімейними обставинами, зокрема, поїздкою за кордон, а інші – тому що також приїхали в селі Рибаківка на відпочинок і бажають, аби діти були разом з ними. Наразі з’ясовують додаткові факти щодо ситуації, що склалася.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 20 Липня 2013 02:33
Реклама?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus