USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Діти вчаться рятувати. ФОТО

6 Серпня 2013 08:19
У рамках пленеру юних волонтерів-рятувальників з Волинської області, Брестської області Білорусії та Подляського воєводства Польщі, учасники використовували різні методи привернення уваги підростаючого покоління до необхідності суворого дотримання правил безпеки, заохочували їх до вивчення правильних дій на випадок кризових ситуацій, - інформують у прес-службі ДСНС в області.

Всі учасники пленеру доторкнулись до створення спеціальної композиції «Гасіння пожежі в лісі», намалювали десятки малюнків про роботу рятувальної служби та з пропаганди правил безпеки та здорового способу життя.

Під час конкурсу «Бойове розгортання» учні спробували себе в ролі професійних пожежників: одягнувши бойове спорядження, мчали до розгорнутих бойових рукавів та намагались якнайшвидше влучити водяним струменем у ціль. Учасники були поділені на команди по 4 чоловіка, тому в кожній з них серед хлопців-рятувальників були і дівчатка, яким хотілось нічим не поступатись юнакам.

У конкурсі-естафеті «Порятунок на воді» юнаки та дівчата відчули себе працівниками пошуково-рятувальної служби і для перемоги не шкодували сил – до фінішу ніби «летіли» над водою!

На згадку про змістовно проведений час і гарний відпочинок на гостинній Волинській землі, юні волонтери з Білорусії та Польщі отримали подарунки, виготовлені волинськими дітьми, а також спеціальні сувеніри. Найактивніші волонтери, а також педагоги-організатори заходів: Тетяна Митчик, Оксана Артемук та Володимир Лещук, нагороджені грамотами та подарунками.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus