USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Для ремонту техніки із зони АТО волиняни просять деталі й майстрів

1 Вересня 2014 18:19
Для ремонту техніки, яку повернулася із зони АТО, не вистачає робочих рук і деталей. Для того, щоб привести її в бойовий стан і відправити на передову, волинські прикордонники і громадські активісти просять про допомогу.

«Впродовж трьох днів нам треба деталі для техніки, аби виконати ремонтні роботи. Ми самотужки купуємо, що можемо, але власних сил не вистачає. Окрім того, не вистачає слюсарів», - звернулися до губернатора сьогодні, 1-го вересня, громадські активісти і прикордонники.

«Я звернувся до керівників промислових підприємств, вони готові надати фахівців», - наголосив голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик.

Щодо запчастин для техніки, він додав, щоб йому подали список необхідних запчастин, і найближчими днями гроші знайдуться.

Ремонт військової техніки волинських прикордонників відбувається у їх військовій частині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
белое крыло Показати IP 1 Вересня 2014 18:32
А губернер Волыни купил новую квартиру на 8 Березная И вместе с (кошельком)_Булигой кушают канфетки Рошенко.И мило улыбаются.Почему Мы опять кому то должны.Распечатайте свои купюры.А то к вам прий дет в дом АТО,И еще наш друг Климчук......***я.В больничку лег.Боится что повестку получит, *** .
Біла мама до белое крыло Показати IP 1 Вересня 2014 18:37
Тупиш з інформацією ватник - "купил новую квартиру на 8 Березная" екс "губернер Волыни".Суши лапті чумардос!
леонід Показати IP 1 Вересня 2014 18:34
капець. то це ось так просто виходить любе підприємство може відправити своїх працівників у зону АТО, непитаючи їхнього дозволу? я от наприклад теж слюсар 4-го розряду і в мене взагалі немає ніякого бажання відправлятись на війну! це якось неправильно це все..
Вася до леонід Показати IP 1 Вересня 2014 18:41
Ти такий слюсар,як я балєрина!Сєпаратіст ти хрєновий,мова не йшла в статті про відправку в АТО,мова про допомогу на місці,таких як ти Лєонід беруть тільки в поліцаї.
белое крыло Показати IP 1 Вересня 2014 18:45
Да экс губернатор Бондарь которого за Аморальное поведение вытурили с Администрации. Патриот ....ура.По больше бы вас таких.
леонід до Вася Показати IP 1 Вересня 2014 18:55
Попрошу без особистих образ! Якщо у вас параноя що навкруги одні сепаратисти то йдіть лікуйтесь! Це поперше, а по друге - самі подумайте - як вони зможуть зламану військову техніку доставити сюди? та й навіщо, це ж великі затрати (особливо бензин). Простіше відправити туди декілька людей, які зможуть все на місці полагодити!
сейожа до леонід до Вася Показати IP 1 Вересня 2014 20:38
Все воно б було вірно, але хто в нас при владі? Вони просто хочуть дєнєжку відмити. Так що не партеся! А в АТО якщо і підете, то не ремонтувати, а на передову.
Анонім до леонід до Вася Показати IP 1 Вересня 2014 20:39
Це принада військових. Колись в армії ставили забор, треба було трохи від секції відрізати. На що прапор каже, мол, 4 солдата, беріть секцію, тащіть в казарму, там є ножівка, відріжете, принесете. А щоб комусь одному збігати і ножівку принести, мозги не варять.
петро іванович Показати IP 1 Вересня 2014 22:19
прикордонникі хабарники допоможіть своїй частині....як хабарі брати щоб неїхати в ато то ви можете...командир частини піл слідцтвом
Олена Показати IP 1 Вересня 2014 22:38
А яка саме техніка та майстри якої спеціалізації потрібні?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus