USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Для школи на Волині облаштують мультифункціональний спортмайданчик

21 Жовтня 2019 08:00
До кінця поточного року заплановано здійснити реконструкцію спортивного майданчика під мультифункціональний спортивний майданчик ігрових видів спорту загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів – дитячий садок.

Відкриті торги для визначення виконавця робіт оголосила Заболоттівська селищна рада. Тендерні пропозиції прийматимуть до 30 жовтня, а аукціон має розпочатися 31 жовтня.

Очікувана вартість робіт становить 1,92 мільйона гривень.

Мова про майданчик біля школи у селищі Заболоття Ратнівського району, що на вулиці 1 Травня.

Реконструкція майданчика включатиме, зокрема, облаштування волейбольних сіток, воріт для мініфутболу, баскетбольних щитів, заміну покриття на поліуретанове, огородження майданчика металевою сіткою тощо.

Усі роботи з облаштування мультифункціонального спортмайданчику мають завершити до 26 грудня 2019 року. гарантійний термін становитиме п’ять років з моменту здачі об’єкта в експлуатацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus