USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Для власників мобільних правова допомога онлайн

30 Жовтня 2014 13:01
Громадяни зможуть отримати інформацію про те, що робити у разі затримання правоохоронними органами, як вести себе, якщо із затриманого ви стали заарештованим, а також отримати відповіді на багато інших наболілих питань. Відповідний банер віднині розміщений на відомчому сайті, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Щоб бути обізнаним у цій галузі, представники "Асоціації українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів" розробили для українців спеціальну програму на мобільний телефон.Скачати її можна абсолютно безкоштовно за посиланням:policeundercontrol.org/pc/

Також розробники обіцяють оновлювати інформацію, як тільки буде змінюватися українське законодавство або ж у плановому порядку - раз напівроку. Програма написана як для власників Android, так і користувачів Apple.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 30 Жовтня 2014 14:15
так вони відразу мобільний відбирають, всі кошти на свої номери переводять...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus