USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Для волинян хочуть облаштувати ще один пляж

29 Жовтня 2013 09:33
Депутат Ковельської міської ради Володимир Матвєєв занепокоєний тим, що в місті, так мало спеціально облаштованих на березі Турії місць відпочинку, а саме - діє лише один пляж. Сюди жаркої літньої пори прийняти водні та сонячні ванни приходить неймовірна кількість людей, серед них – багато дітей, що призводить до тісняви як на воді, так і на суші, по обидва береги річки.

Володимир Матвєєв пропонує за кошти міського бюджету облагородити під пляж ще одну ділянку берега Турії, що в районі вулиць Волі-Вальсроде (мікрорайон Володимирської). І дана територія вибрана не випадково, адже люди її вже давно облюбували. Однак, поки це місце не є офіційним пляжем, тут немає елементарних засобів для відпочинку, за ним не доглядають комунальники та за безпекою громадян на воді не стежать фахівці рятувальної станції.

Депутат на останній сесії міськради звернувся до своїх колег підтримати його запит щодо будівництва нового пляжу і отримав їхню одноголосну згоду. Отож при формуванні міського бюджету на 2014 рік мають передбачити кошти і на вищезгадане будівництво.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Стир Показати IP 29 Жовтня 2013 10:02
Зимовий?:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus