USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

До і після: муніципали показали луцькі двори після демонтажу гаражів

13 Жовтня 2017 23:01
Двори луцьких багатоповерхівок звільнили від гаражів, встановлених без дозвільних документів. Як після цього виглядають прибудинкові території показали на фотографіях.

Про це повідомляє Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Власників конструкцій, які встановлені без відповідних дозвільних документів від Луцької міської ради, попереджають про майбутній демонтаж заздалегідь.

Якщо вони не прибирають конструкції самотужки у встановлені законом терміни, до демонтажу приступають муніципали.

Гаражі та інші незаконно встановлені споруди спочатку відправляють на штрафмайданчик. Якщо їх звідти не забирають власники, майно реалізовують на торгах, спрямовуючи виручені кошти до луцького бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Петя Показати IP 13 Жовтня 2017 23:18
Ще старий ринок скоро так розчистять))
123 Показати IP 13 Жовтня 2017 23:35
Мені і з гаражами гарно було. Краще бы здали власникам гаражів ту землю в оренду, та були б гроші в місцбюджет, але ж ми багаті, нам краще демонтувати і раз продати блатовим або за копійки на металобрухт.
Микола Показати IP 14 Жовтня 2017 00:56
Авто на газоні, муніципадли фоткають, звіт є)))
Anonymous Показати IP 14 Жовтня 2017 09:29
Підгавкувачам каліцибілів, ой, вибачте, муніципалів - щоб Сиротинська і Ко до вас приповзла і почала ВАШЕ майно руйнувати! В місті немає проблем, крім нікому не заважаючого гаража чи "незаконного літнього майданчика біля кафе"? Доречі, воно і на територію ОСББ лізе, як до себе додому. Чи до Майдану цієї "проблеми" не було, чи просто білобриса та не на посаді була? А ще ті придурки доколупуються до курців "в неналежних місцях", НЕ створивши в місті ЖОДНОГО облаштованого місця для куріння, НЕ маючи ЖОДНИХ законних підстав і права зупиняти людину і вимагати документи в тому числі, так що всі оштрафовані - тупо не знають своїх прав. А ще не забуваєм про кримінальну справу доблесної очільниці муніципалів, коли, замість навчання пані Європою каталися, витрачаючи бабки з бюджету міста... P.S. При спробі виконати "Ще старий ринок скоро так розчистять))", боюся, що розчистять їх... І ніхто жалкувати не буде.
Оля Показати IP 14 Жовтня 2017 10:53
Стало набагато краще!!!!!!
Водій Показати IP 14 Жовтня 2017 11:36
Були гаражі, а тепер машинами все заставлено.Тепер більше на очі муляють.Раніше було краще.
Лучанин Показати IP 14 Жовтня 2017 14:56
А чому немає фото на Виниченка де один знесли а другий поставили, на відродження через дорогу від ринку, немає фото тих кіосків які стоять без документів а їх не зносять бо хтось має з того непогану копійчину, чи за ці забули. Де звіт - " Одні знесли- інші поставили". Чи Ви людей за вибачте баранів маєте. Накипіло. Дякую
11 Показати IP 14 Жовтня 2017 21:31
А чому ви не запитаєте де гроші за ці гаражі .. де відповідальність сиротинської за використані кошти з бюджету на Європу . Скільки бабла з бюджету витрачається на дормоїдів . Що ж ви європейці так гроші не грамотно витрачаєте?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus