USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

До уваги волинян, які їдуть відпочивати за кордон

23 Липня 2014 18:14
Вирушаючи у туристичну чи екскурсійну поїздку, на відпочинок або оздоровлення, у всесвітню подорож або ж у відрядження, турист стикається з цілою низкою проблем, які при збігу обставин можуть призвести до негативних наслідків для його здоров'я та майна, погано вплинути на настрій та враження від поїздки.

Туристичне страхування від ПриватБанку - це оптимальне рішення для тих, хто вирушає за кордон. Адже це захист під час відпочинку та, в разі необхідності, покриття усіх витрат на медичне обслуговування і не тільки.

Відомо, що при зверненні за кордоном за медичною допомогою в обов’язковому порядку у вас запитають про страхування.

Якщо ж ви скористались послугою “Туристичне страхування”, вас не будуть турбувати витрати на медичні припарати, консультації лікарів та госпіталізація. Клієнт нічого не платить! Про це потурбується страхова компанія.

Дана програма покриє усі ризики пов’язані з багажем, затримкою рейсу, відміною або перериванням поїздки - служба підтримки Travel Guard допоможе вирішити ваші питання.

Ще один плюс “Туристичного страхування” в тому , що, як правило, цю послугу вимагають усі посольства іноземних країн.

“Багато українців вже знайомі зі страхуванням і навіть не раз зіткнулися з проблемою неякісного обслуговування за кордоном, - зазначає керівник відділення Північно-Західного РУ ПриватБанку Тетяна Римарчук. - Тому ми чітко пояснюємо клієнтам, на які послуги по програмі “Туристичне страхування” вони можуть розраховувати. Здебільшого, клієнти, які вже хоч раз скористалися даною послугою, задоволені і повертаються до нас знову. Якісний сервіс та широкий асортимент додаткових послуг- це важливо в сучасному житті”.



Скориставшись цим видом сервісу від ПриватБанку ви отримаєте кілька переваг :

- низька ціна (ціна річного полісу по “Туристичному страхуванню” по програмі Gold дорівнює 231,81 гривень);

- поліс дійсний у всіх куточках світу - поліси приймаються усіма посольствами усіх країн світу, в тому числі і Шенгенської зони;

- страхування дозволено від 1 до 79 років;

- термін дії договору - 1 рік, кількість поїздок необмежена (термін перебування за кордоном у кожній поїздці не більше 60 днів).

Золоте правило сучасного туриста: поліс та паспорт або його копія повинні бути завжди з собою. Тому відпочивайте безтурботно зі страховими полісами “Туристичне страхування” від ПриватБанку.

Для зручності клієнтів даною послугою можна скористатись через сервіси ПриватБанку Приват24 та отримати детальну інформацію на корпоративному сайті банку http://privatbank.ua/ua/.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 23 Липня 2014 20:29
коментар було видалено
Анонім Показати IP 24 Липня 2014 06:28
Скоро наших шизоїдів нікуди випускати не будуть, і візи видавати не будуть, бояться, що заразні
ВОВК Показати IP 24 Липня 2014 09:28
Хто хоть раз був за кордоним і стикався з такою проблемою як хвороба, нещасний випадок той знає, що ніяка страховка там не допоможе поки будеш збирати бумаги, докази то померти три рази можна. Висновок - як маєш доллари в кишені будуть тебе лікувати, не маєш, нікому ти там не потрібен !
Маря Показати IP 24 Липня 2014 17:01
З власного досвіду можу сказати шо страховка працює. Кошти за лікування повернуті в повному обсязі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus