USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

До Великодня нужденним сім’ям допомогли їжею та одягом

22 Квітня 2011 15:10
У Луцьку з нагоди святкування Великодня допомогли сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах.
Благодійна акція пройшла 22 квітня у кабінеті екстреної допомоги Луцького міського центру соціальних служб. 20 сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, отримали продуктові набори, солодкі подарунки, одяг та іграшки.
Станом на 1 квітня 2011 року у Луцьку таких сімей у банку даних 148, де виховується 282 дитини. Крім того, 10 сімей, де росте 24 дитини, перебувають під соціальним супроводом.
За словами директора Луцького міського центру соціальних служб СДМ Ліни Галан, під час благодійної акції «Щедрий Великдень» загалом допомогу отримають 30 сімей.
«Ми обрали ті, які найбільше потребують економічної підтримки, які перебувають у скрутному матеріальному становищі вже довгий час. Нашим надійним партнером стала «Дитяча місія. Україна», яка систематично надає речі та продукти для сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах», - розповіла Ліна Галан.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus