USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Додаткові корпуси військового ліцею облаштують в «Турії»

22 Серпня 2017 13:05
Через один із найвищих конкурсів на вступ до військового ліцею прийняли рішення розширити його базу, аби приймати на навчання більше дітей. Додаткові корпуси облаштовуватимуть на базі обласного санаторію «Турія».

Про це йшлося під час засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики Волинської облради.

Заступник директора департаменту фінансів облдержадміністрації Володимир Седелець зазначив про необхідність виділення коштів для облаштування нових корпусів Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою на базі санаторію матері і дитини «Турія». Йдеться про перший транш в 3,3 мільйона гривень, які зекономив обласний відділ освіти.

Депутат Вячеслав Рубльов зауважив, що в обласний ліцей конкурс – один із найбільших в Україні. Зокрема, чимало дітей АТОвців хочуть йти по стопах батьків, також чимало охочих навчатись саме тут із сіл області.

«Відтак, є доцільність базу військового ліцею покращувати і розширювати», - каже депутат.

Наразі для нових корпусів оголосили додатковий набір на 260 дітей. В той час як в луцькому ліцеї навчається близько півтисячі дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus