USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Донеччани самотужки вбили десятки терористів

4 Серпня 2014 16:46
Мешканці Донбасу, які не входять до складу формувань і батальйонів українських силовиків, продовжують активно протидіяти бойовикам, - інформують Факти з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Про це заявляє радник глави МВС України Зорян Шкіряк. Він зазначив, що поведінка бойовиків викликає невдоволення у місцевого населення. "В тилу ворога продовжують діяти загони внутрішнього опору, які за останні два тижні знищили близько 30 найманців у Донецьку, Луганську і суміжних районах", - сказав він.

Окрім того, радник голови МВС повідомив, що кількість бойовиків на Донбасі не перевищує 15 тисяч осіб, а підкріплення їм з боку Росії стало менше. "Нині загальна кількість російських бандитів, які орудують на території кількох районів Донецької та Луганської області, може коливатися в межах 13-15 тисяч", - сказав Шкіряк.

З його слів, з території РФ бойовикам "ДНР-ЛНР" продовжує надходити підкріплення, хоча в меншій кількості, ніж раніше. Шкіряк також нагадав, що в результаті успішного наступу сил АТО за останній місяць звільнили від бойовиків 75% раніше контрольованої ними території.

"Вони прекрасно розуміють, що для більшості з них кінець - близький, а можливість повернення в РФ практично дорівнює нулю - на кордоні їх відстріляють путінські заградзагони. Саме тому, ці нелюди продовжують люто чинити опір силам АТО і звірствувати по відношенню до мирних українських громадян", - сказав Шкіряк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
от шкиряка Показати IP 4 Серпня 2014 17:05
фєйк
ре Показати IP 4 Серпня 2014 17:11
брехня! то вбивають наших військових десятками
Микола до ре Показати IP 4 Серпня 2014 17:19
В твоєму випадку це російських, так що хай не пхаються до нас!
Юхим Показати IP 4 Серпня 2014 22:59
Га? Десятками наших вбивають, а наші нищать тисячі терористів. І злобному жовтому карлику теж скоро наступить ппць. Алілуя!
Анонім Показати IP 4 Серпня 2014 23:01
коментар було видалено
Антон Показати IP 4 Серпня 2014 23:41
А тролі за 30 сріблячків все тролять і тролять, скільки плюсів собі наставили. Все панове, вас час вже пройшов, не буде того, що було раніше. А на тому світі спитають за все, і тут агресорові гроші не допоможуть. Вже мабуть і котел вам в пеклі приготували, кожен день будуть заставляти порціями г**мно їсти, а нешановний путін буде наглядати, чи бува не замало з'їли.
Українець Показати IP 5 Серпня 2014 00:58
Боже скільки тут гівна ватяного розвелось, все бегут?
Жінка Показати IP 5 Серпня 2014 11:38
Ось вас шановні не зрозумієш: коли чоловіки з донбасу не воюють - погано, коли воюють - теж погано. Ви краще в собі розберіться!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus